My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101595

SAP Koordinator till Hydac!

Drivs du av att effektivisera verksamhetsstyrning samt driva och förbättra processer och arbetssätt? Vill du spela en nyckelroll i bolagets satsning och uppgradering av SAP till S/4H inom koncernen? Då är den här rollen som SAP Koordinator hos Hydac något för dig! Här kommer du få vara med och administrera kund- och leverantörslogistik i en internationell miljö. Sök tjänsten redan idag- Urval sker löpande!

Ansök här

Företag: Hydac AB

Plats: Spånga

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

I den här rollen som SAP Koordinator kommer du tillhöra Hydacs IT-avdelning som stöttar bolagets olika team och driver olika del- och utvecklingsprojekt på deras väg från SAP ECC till S/4hana. Du kommer arbeta brett på avdelningen med allt från ekonomirapportering till lager med etiketter, skannrar och kvalitetskontroller. Du kommer att ha en nyckelspelande och koordinerande roll i detta förbättringsarbete och ditt fokus kommer att ligga på modulerna SD, MM, PP och QM med målet att optimera affärsprocesser, förbättra rapportering, påskynda flöden och öka transparensen. Du kommer även testa hur Hydac bäst kan dra nytta av de utökade funktionerna i FIORI, Neptune samt förbättrade rapporteringsmöjligheter med SAC och MS Office. Andra huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 • Hjälpa till med akuta bekymmer och problem rörande SAP och tillhörande IT-verktyg.
 • Utbildning av nya användare i affärssystemet SAP och övriga program.
 • Utforma och göra kontrollrapporter och ta fram underlag för analys och felsökning.
 • Kontroll, uppdatering och rättning av data.
 • Organisera behovsanpassade utbildningar i affärssystem för bolagets medarbetare.

Hydac erbjuder en sund, säker, engagerande och attraktiv arbetsplats där medarbetare kan växa både personligt och professionellt. De erbjuder en marknadsmässig lön, kollektivavtal och ett brett utbud av förmåner, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Bolaget har även ett stort fokus på hälsa och har årliga insatser för att sträva mot en bra hälsa på arbetsplatsen.

Vi söker dig som

 • Har gedigen erfarenhet av affärssystemet SAP i industri med egen tillverkning, gärna som superuser eller keyuser så du kan hela flödet/processen.
 • Är bekväm/har erfarenhet av S/4hana samt FIORI.
 • Är bekväm att arbetar i modulerna SD, MM, PP och QM.
 • Har mycket goda kunskaper inom Officepaketet, framför allt Excel då du kommer sitta med matchningar, beräkningar, sammanställningar och rapporter.
 • Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

 • En eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik, kvalitet eller teknik.
 • Erfarenhet av att utveckla och dokumentera processer och administrativa flöden i SAP.
 • Kunskaper i CRM (Mcrosoft Dynamics), OPAL, PBI och SAC (SAP Analytics Cloud).

För att lyckas i rollen ser Hydac att du har följande personliga egenskaper: Du är ordningsam och självgående och har förmågan att på ett lösningsorienterat vis vägleda dina kollegor internt gällande system. Du har ett starkt intresse för teknisk och digital utveckling och kan på ett analytiskt sätt föreslå och genomföra förbättringsåtgärder. Du är serviceinriktad och kan på ett systematiskt sätt prioritera och planera IT-arbetet vid framtagning av processer och underlag. Du agerar på ett lugnt, metodiskt och målmedvetet förhållningssätt enligt uppsatta planer, med förmågan att omprioritera vid behov.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Hydac AB

Hydac är ett familjeägt företag som säljer komponenter, system och servicetjänster. De är experter inom hydraulik, system- och vätsketeknik samt kylning och elektrifiering och tillhandahåller lösningar inom industriella applikationer och mobila fordon. Hydac Sverige har ca 77 anställda med huvudkontor i Spånga och filialer runt om i Sverige.

Bli direktrekryterad till Hydac AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sophie Markström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101595

Ansök här