My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102952

Säsongsarbetare sökes till Umeå!

Vill du arbeta på ett företag som brinner för utemiljön, och bli en del av ett härligt team som arbetar ute på olika platser i Umeå? Academic Work söker åt kunds räkning säsongsarbetare för perioden maj-september. Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Plats: Umeå

Jobbkategori: Other

Omfattning: Heltid

Startdatum: Maj

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Academic Work söker åt vår samarbetspartner engagerande och ansvarstagande personer som vill arbeta som säsongsarbetare. Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m. Utgångspunkten för arbetet kommer att vara i Umeå.

Detta är ett konsultuppdrag. Det innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer starta från maj månad och sträcka sig till september

Arbetsuppgifter

  • Skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m.

Vi söker dig som

  • Kan kommunicera obehindrat på svenska, då språket används dagligen i arbetet
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du har

  • Tidigare erfarenhet av arbete inom en liknande tjänst, exempelvis grönyteskötsel. Har du erfarenhet av att meka mindre maskiner så är även detta meriterande.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Serviceinriktad
  • Ansvarstagande
  • Samarbetsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Moa Sällström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102952

Ansök här