My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102357

Senior Account Manager Academic Work Västerås

Academic Work Sweden AB

Att vara kundansvarig hos oss innebär att du har en social roll med många kontaktytor, där du blir en del av gemenskapen. Du kommer att jobba med riktigt bra ledare och kollegor på flera avdelningar internt, men det absolut viktigaste kommer vara att bygga relationer med våra fantastiska kunder. Rollen kan liknas vid att driva ett eget företag, i företaget. Där du hela tiden har ett tryggt och internationellt varumärke i ryggen som ger dig de rätta förutsättningarna för att lyckas och utvecklas.

Ansök här på annan sajt

Företag: Academic Work Sweden AB

Plats: Kopparlundsvägen 12, Västerås

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Ditt team och din utveckling

Du kommer att arbeta med ett team av kompetenta och energigivande kollegor. Teamet består av en Team Manager och två andra kundansvariga. Din närmsta chef har arbetat på Academic Work i 9 år. Utöver att arbeta som Team Manager är hon även Key Account Manager för en av våra största kunder. Vi skräddarsyr en introduktion och vidareutveckling utav din kompetens hos oss efter vad du behöver. Utöver det är man en del av det nationella seniora AM-nätverket.

Av oss kan du förvänta dig tydliga mål att jobba emot för att nå goda resultat – och det är upp till dig hur du använder din kreativitet, säljutbildning och ambition. Självklart har du hela tiden en hejaklack i ryggen som stöttar dig med utbildning, coachning och stöd för att du, och vi, ska uppnå våra mål. Utöver det får du ta del av vårt kompetensutvecklingsprogram "Career Steps", för att ge dig möjlighet att växa och utvecklas i din roll och inom Academic Work.

...och nämnde vi att det inte finns något provisionstak?

Vi söker dig som

Hos oss är din ambition den viktigaste nyckeln för att lyckas. Vi tror att det är din personlighet och potential som avgör om du blir framgångsrik som Senior Account Manager. Av oss kan du förvänta dig en introduktion, löpande coachning – och uppföljning, tydliga mål – och det är upp till dig hur du använder din kreativitet och ambition.

Vi ser att du har:

 • Gymnasiekompetens som lägsta utbildningsnivå
 • Minst tre års erfarenhet av B2B-försäljning
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi, marknad, management eller liknande.  Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning inom rekrytering - och bemanningsbranschen.

För att lyckas som Account Manager bör du:

 • Drivs av att arbeta i en prestationsorienterad kultur
 • Ha en hög ambitionsnivå och tycka om ett högt tempo
 • Tycka om att samarbeta och inte vara rädd för att knyta nya kontakter eller att stå i centrum
 • Vara öppen för nya saker och våga utmana dig själv
 • Kunna skapa förtroende i kommunikation med andra på ett ärligt och empatiskt sätt

Därför är Academic Work en bra arbetsgivare

Vårt mål är att erbjuda den bästa arbetsplatsen och vår företagskultur präglas av tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. Som Kundansvarig blir du en del av ett team som lever upp till dessa värderingar varje dag. Vi tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi, nå imponerande resultat och att alltid vilja utvecklas. När vi frågar våra Kundansvariga vad som är det bästa med Academic Work, svarar de att det är kollegorna och kulturen. Såhär säger en av våra kollegor: Energin, ambitionen och människorna. Jag älskar vårt uppdrag och att kunna göra det möjligt för mina kunder att hitta rätt kompetens och samtidigt hjälpa young professionals att bygga upp sina karriärer.

Läs mer om rollen som Account Manager på vår karriärsajt:

Övrig information om rollen som Account Manager

 • Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak
 • Placering: Kopparlundsvägen 12, Västerås. Du utgår från kontoret men majoriteten av tiden kommer du vara ute på fysiska kundmöten, men även digitala. Du erbjuds även såklart möjligheten att arbeta hemifrån

Så söker du rollen som Account Manager

Vi använder tester för att säkerställa en säker och rättvis rekryteringsprocess, där fokus ligger på potentialen för rollen som Account Manager. När du har skickat in din ansökan med ditt CV skickas en testlänk till dig. Om du går vidare efter testerna kontaktar vi dig för en telefonintervju.

Hur är det att jobba på Academic Work?

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Olivia Unghammar eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på olivia.unghammar@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102357

Ansök här på annan sajt