info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098566

Senior Software Embedded C++ Engineer!

Maquet Critical Care AB

Nu söker vi en erfaren Software Embedded C++ Engineer som kommer spela en avgörande roll för framtidens medicintekniska utrustning. På Getinge får du ansvara för strategiska och arkitektuella beslut rörande en plattform som ligger till grund för flera produkter, b.la. den respirator som varit livsavgörande för människor under Covid-19. Dessutom kommer du få leda ett team och dela med dig av din kunskap med två juniora utvecklare, och på så sätt vara med och utveckla framtidens C++ kompetens. Ansök idag för att bli en del av Getinge!

Ansök här

Företag: Maquet Critical Care AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Getinge gör det möjligt för sjukhus att utföra operationer och hjälper vårdpersonal att behandla människor i akuta hälsotillstånd. De innovativa och marknadsledande produkterna och tjänsterna som Getinge utvecklar bidrar varje dag till att rädda liv över hela världen. Som Software Embedded C++ engineer kommer du främst fokusera på utveckling av mjukvaran till den panel (touch screen) som utgör en del av produkterna. Programmeringsspråket som används är i huvudsak C++ men även QML (QT modeling langugage) som lämpar sig väl för applikationer till användargränssnitt. Som erfaren utvecklare kommer du inte bara programmera utan lägga ungefär hälften av din tid på strategiska och arkitektuella beslut och frågeställningar.

Du ingår i ett tvärfunktionellt team bestånde av 11 härliga kollegor med kompetens inom b.la. inbyggda system, DevOps, Linux, UX och plattformsarkitektur. I rollen kommer du få i uppgift att leda och inspirera två mer juniora C++- utvecklare som ser fram emot att lära känna dig.

Du erbjuds

 • En flexibel arbetsplats där du kan arbeta remote 3 dagar i veckan
 • En inflytelserik roll där du kommer få möjlighet att driva olika förbättringsinitiativ som på riktigt räddar liv

Anställningen kommer börja som ett konsultuppdrag genom oss på Academic Work. Så länge alla är nöjda med samarbetet är tanken att du ska bli direktanställd av Getinge framöver, och vi söker därför dig som är ute efter en långsiktig utmaning.

Vi söker dig som

 • Flerårig erfarenhet av C++ och en vilja att få arbeta med modern C++
 • Har god kompetens inom Git och Linux som utvecklingsmiljö
 • Erfarenhet av att arbeta med inbyggda system
 • Är intresserad av frontend och tycker det är roligt att arbeta med grafiska komponenter
 • Kan uttrycka dig obegränsat på både svenska och engelska då båda används i tjänsten dagligen

Det är meriterande om du har

 • Kommit i kontakt med något ramverk för utveckling av grafiska gränssnitt, gärna erfarenhet av QT/QML
 • Intresse av CI/CD (Jenkins)

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga
 • Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Hanna Agbelin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på hanna.agbelin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098566

Ansök här