Sökresultat
Annons-ID: 15095225

Senior testingenjör till Getinge!

Maquet Critical Care AB

Getinge är ett globalt ledande företag och söker nu en senior testingenjör till sitt framstående team. Du erbjuds en bred roll där du b.la. kommer att arbeta med test av avancerade medicintekniska tillsammans med engagerade och sammansvetsade kollegor. Här kan vi lova dig goda förutsättningar att utvecklas, ett team som bryr sig på riktigt och en arbetsplats man tenderar att stanna på länge. Ansök idag för att bli en del av Getinge-familjen!

Ansök här

Företag: Maquet Critical Care AB

Stad: Solna

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid, 100%.

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Getinge gör det möjligt för sjukhus att utföra operationer och hjälper vårdpersonal att behandla akuta hälsotillstånd. De innovativa och marknadsledande produkterna och tjänsterna som Getinge utvecklar bidrar varje dag till att rädda liv över hela världen. De erbjuder en karriär i en dynamisk och internationell miljö där du kan utvecklas och växa samtidigt som du bidrar till en hållbar sjukvård. Du får vara med och göra verklig skillnad i människors liv. Som Testingenjör kommer du att bli en del av ett sammansvetsat team om 20 engagerade testare och testledare som arbetar med systemtest och verifiering. I utvecklingsprojekten arbetar du i agila och tvärfunktionella team som tar ägarskap för riskanalys, krav, design, implementation, och test/verifiering. Du kommer att arbeta med de mest avancerande medicintekniska systemen – produkter som används när livet står på spel. Eftersom hela verksamheten finns samlad i Solna ges möjlighet att få ett unikt helhetsperspektiv från forskning till produktion.

Du erbjuds

 • Arbete på ett bolag som räddar liv och som kryllar av engagerade medarbetare
 • En dedikerad konsultchef som erbjuder coaching, professionell utveckling och stöd framåt som karriärpartner

Anställningen kommer börja som ett konsultuppdrag genom oss på Academic Work, men ambitionen är att du framåt ska bli överrekryterad och direkt anställd av Getinge. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett systemtänk och förstår vikten av god testdesign och testbarhet. Du är nyfiken och intresserad av testmetoder och verktyg, testautomatisering samt om systemutvecklingsprocesser och Agila arbetsmetoder.

 • Är utbildad civilingenjör/högskoleingenjör inom teknisk fysik, elektroteknik, datateknik eller motsvarande
 • Är genuint intresserad av vad slutprodukten ska användas till och som vill lära dig mer om både tekniken och den medicinska tillämpningen.
 • Har 3-4 års erfarenhet av test och validering
 • Har goda kunskaper av programmering i Python och/eller C++
 • Ett stort tekniskt intresse
 • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift

Den tekniska kunskapen är viktig, men vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Följande kompetenser ser vi som extra viktiga i denna roll:

 • Samarbetsförmåga
 • Ansvarstagande
 • Noggrann

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 40h/vecka
 • Placering: Stockholm, Solna

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här