My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101178

Service engineer till Voith Hydro

Voith Hydro AB

Vill du få chansen att nyttja dina tekniska och praktiska kunskaper i en mer planerande roll? Då kan du vara nästa Service Engineer för Voith Hydro! är det här arbetet för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: Voith Hydro AB

Plats: Kristinehamn

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överrenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Välkommen till Voith Hydro! De har vuxit till en av de stora leverantörerna av vattenkraftutrustning i Skandinavien och finns i Västerås och Kristinehamn. Till Voith Hydro söker vi nu en Service Engineer som vill bli en del av teamet på plats i Kristinehamn.

Som Service Engineer kommer du främst arbeta med service och utredning av vattenkraftsturbiner. Du kommer att arbeta projektbaserat där du kommer ha kontakt med deras nordiska kunder och förstå kundens behov samt följa projekten från början till slut. Du kommer att utföra arbetet i ett tätt samarbete med en ledande servicemedarbetare. Ditt arbete kommer att utföras från både kontoret och ute i fält på olika vattenkraftsanläggningar. Det kommer att förekomma resor i tjänst där övernattning kan vara aktuellt.

Du erbjuds

 • Att bli en del av ett tight och sammansvetsat team där kunskapsdelning och stöttning av varandra oavsett roll är A och O!
 • Foten in på ett väletablerat företag
 • En långsiktig roll med möjlighet att utvecklas inom företaget, t.ex. genom interna utbildningar

Arbetsuppgifter

 • Utredning av vattenkraftturbiner
 • Siterelaterade tekniska lösningar
 • Ta fram åtgärdsförslag och skriva åtgärdsrapporter
 • Vara delaktig i projekt från början till slut
 • Kundkontakt och förstå kundens behov

Vi söker dig som

 • Har minst 3 års praktisk arbetslivserfarenhet inom relevant område, exempelvis som montör eller servicetekniker
 • Har stort tekniskt intresse
 • Kan flytande svenska i både tal och skrift
 • Har B-körkort
 • Är analytisk

Det är meriterande om du har

 • En tekniskt högskole- eller civilingenjörsexamen
 • Erfarenhet med roterande maskiner

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Anpassningsbar
 • Lösningsorienterad

I rollen som Service Engineer ser vi du har ett stort tekniskt intresse där du har ett analytiskt tankesätt. Vi värdesätter även din förmåga att samarbeta både internt och externt samt skapa långsikta relationer och arbeta med ett brett kontaktnät.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Denna tjänst kräver en bakgrundskontroll så vi ber dig att redan nu beställa ett utdrag ur belastningsregistret via Polisen. Kuvertet får ej öppnas innan Academic Work ber om det.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Voith Hydro AB

Voith Group är ett globalt teknikföretag. Med sin breda portfölj av system, produkter, tjänster och digitala applikationer sätter Voith standarder på marknaderna för energi, papper, råvaror och transport och fordon: "Det vi gör förbättrar livet för miljontals människor runt om i världen. Det är de extraordinära människorna på Voith som får det att hända. Vi investerar i deras tillväxt för att hjälpa dem att frigöra sin potential som ledare, innovatörer och drivkrafter för förändring. Var extraordinär och bli en del av vår historia!" Läs mer här om hur det är att vara en del av Voith!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Daniel Wallström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101178

Ansök här