info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099725

Serviceinriktad student till Sollentunahems kontaktcenter!

Sollentunahem AB

För Sollentunahems räkning söker vi nu en engagerad kontaktcentermedarbetare på deltid. Tjänsten passar dig som brinner för kundmötet, vill utveckla din administrativa förmåga och drivs av att ge service av världsklass. Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Ansök här

Företag: Sollentunahem AB

Plats: Sollentuna Centrum

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Deltid, Ca: 10h/v

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som kontaktcentermedarbetare kommer du bli en del av ett team bestående av sju personer som tycker om att ha roligt på jobbet. Du kommer ha i uppgift att stötta upp med ärenden som kommer in från hyresgäster via telefon och mejl. Här får du möjlighet att utveckla din administrativa förmåga och samtidigt få en inblick i en hyresgästförening.

Start är omgående. Du förväntas arbeta ca 1-2 pass i veckan under terminerna och uppemot heltid under lov såsom sommar och jul. Passen kommer främst vara förlagda under fredag förmiddag och måndagar, men arbete kan även förekomma under andra veckodagar.

Det här är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer arbeta som konsult hos Sollentunahem och vara anställd via Academic Work. Du erbjuds

 • Ett flexibelt och meriterande deltidsarbete att kombinera dina studier med
 • En karriärspartner i form av en dedikerad konsultchef under uppdragets gång

Arbetsuppgifter

 • Svara på ärenden via mejl och telefon gällande exempelvis; felanmälan, köfrågor, hyresfrågor och liknande

Vi söker dig som

 • Studerar på universitet eller eftergymnasial nivå och har minst 1.5 år kvar
 • Har mycket god datorvana och goda kunskaper i MS Office
 • Har erfarenhet av serviceinriktat arbete
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då bägge språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har:

 • Telefonvana
 • Tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst med att avhjälpa ärenden
 • Erfarenhet av arbete i Vitec fastighetssystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Lösningsorienterad

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i tjänsten krävs det att du har förmåga att skapa förtroende i ditt arbete och gillar att arbeta med människor. Du har ett stort intresse för problemlösning, är nyfiken och trivs med att samarbeta med andra.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Sollentunahem AB

"På Sollentunahem strävar vi efter att bidra till ett bättre samhälle. Vi förvaltar, bygger och hyr ut välskötta, trygga och hållbara boendemiljöer. Vi vill att människor ska trivas och vilja bo hos oss. Vill du vara med och göra skillnad? Då har du kommit rätt!" Läs mer om Sollentuna hem här.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Alina Finnberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099725

Ansök här