Sökresultat
Annons-ID: 15097614

Serviceinriktade studenter sökes till KM Resturang!

Är du student och på jakt efter ett utvecklande och fartfyllt extrajobb? Nu söker KM Resturang på Kistamässan dig som är serviceinriktad och vill arbeta på en härlig arbetsplats! I rollen kommer du få lära dig olika delar av den dagliga driften och ha arbetsuppgifter som att stå i kassan, servera mat samt ta hand om kunder och restaurangen. Urval sker löpande - välkommen med din ansökan!

Ansök här

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Hotel / Restaurant / Tourism

Omfattning: Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

KM Resturang på Kistamässan serverar mat till besökare under mässor, konferenser och evenemang. Förutom resturangen har de även hand om två stycken caféer i mässområdet. Kistamässan i Stockholm är en av Sveriges mest centrala mötesplatser för mässor, events och affärsmöjligheter och välkomnar årligen tiotusentals besökare.

Vi söker nu dig som studerar på universitets- eller högskolenivå som vill utvecklas inom servicebranschen och som gärna arbetar vid sidan av studierna. KM Resturang är en arbetsplasts med bra stämning där du kommer få de rätta förutsättningarna att lära dig arbetsuppgifterna och utvecklas yrkesmässigt. I denna rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, men vi ser det som en fördel om du har tidigare serviceerfarenhet.

Vi söker totalt 2 stycken studenter som kan börja arbeta så snart som möjligt. Du kommer att arbeta under höstens mässor och omfattningen är cirka 20-40 h/månaden och styrs av när mässorna är samt hur mycket du kan jobba. Arbetstiderna kommer främst vara mellan klockan 10-16 på vardagar och schemat läggs med hänsyn till dina studier. Tjänsten är långsiktig.

Du erbjuds

 • Ett utvecklande och meriterande jobb på sidan av studierna!
 • En fartfyllt och trivsam arbetsplats där du kommer arbeta tillsammans med andra studenter!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Ta betalt av kunder i kassan
 • Servera mat och portionera upp på tallrikar. Resturangen har självbetjäntning och kunderna förser själva maten till bords
 • Förbereda och sköta om salladsbuffén
 • Duka och andra förberedelser inför lunchen eller diverese evenemang
 • Stå i caféet vid specifika evenemang

Vi söker dig som

 • Studerar på en eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av studierna
 • Är minst 18 år gammal
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
 • Klarar av ett fysiskt jobb där du kommer stå och gå hela dagarna
 • Vi ser även att du gärna har tidigare serviceerfarenhet

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Stresstålig
 • Flexibel

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här