My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101182

Servicemedarbetare på deltid sökes till ISS Facility Services!

ISS Facility Services AB

Om du vill arbeta för ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag som brinner för att ständigt leverera ett professionellt resultat, då är detta tjänsten för dig. Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Ansök här

Företag: ISS Facility Services AB

Plats: Billingsfors

Jobbkategori: Other

Omfattning: Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

ISS Facility Services AB är en partner inom fastighetsbranschen och erbjuder en mängd olika tjänster till sina partners. Vi söker nu en servicemedarbetare på deltid i Billingsfors. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att städa lokaler och kontor. Du ska se till att dessa ska vara rena, hygeniska och välkommnande.

Du erbjuds

  • Möjligheten att få arbeta på ett av världens största serviceföretag
  • Att få bli en del av ett arbetsteam där du som person värderas högt
  • Ett perfekt extrajobb vid sidan av studier eller annan sysselsättning

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

  • Lokalvård och kontorsstäd

Vi söker dig som

  • Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Behärskar det svenska språket i både tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • Arbetsliverfarenhet som lokalvårdare eller servicemedarbetare

För att lyckas i rollen är du som person ansvarstagande, anpassningsbar och detaljorienterad. Det är också viktigt att vara serviceinriktad eftersom du kommer att representera ISS när du arbetar hos kunden.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ISS Facility Services AB

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Daniel Wallström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101182

Ansök här