Sökresultat
Annons-ID: 15097833

Servicemedarbetare till vår studentpool på Bonnier

Bonnier Fastigheter Service AB

Är du en serviceminded, flexibel och initiativtagande student som vill arbeta i en varierande roll? Då har vi tjänsten för dig! Du blir en del av vår studentpool på ett välkänt företag med en spännande historia.

Ansök här

Företag: Bonnier Fastigheter Service AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Deltid, minst 2 dagar i veckan

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Bonnier Fastigheter Service utvecklar, förädlar och förvaltar fastigheter. Som servicemedarbetare hos Bonnier arbetar du i en varierande roll och agerar "allt-i-allo" i byggnaden med uppgifter av både social, administrativ och avlastande karaktär. Som servicemedarbetare inom kontor/reception och konferens anammar du en bred och varierande roll där du är spindeln i nätet. Du kommer att bidra med ett viktigt jobb för att säkerställa att arbetsplatsen fungerar så smidigt som möjligt. Du kommer att jobba 2 pass i veckan måndag-fredag och förväntas vara flexibel samtidigt som du får ett flexibelt extrajobb!

Starten är omgående. Du förväntas arbeta två pass i veckan under terminerna och uppemot heltid under lov såsom sommar och jul. Vecka 39 behöver du dock vara extra tillgänglig för introduktion samt att du måste kunna arbeta fredagen den 29/9, då denna dag är kritisk för Bonnier att få avlastning under.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Som servicemedarbetare kommer du ingå i en studentpool och bemanna kontor/receptioner och konferenser inom Bonnier. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bonnier. Deras intention är att konsulten vi söker, likt de som finns där idag, kommer att bli en långsiktigt och naturlig del av arbetsstyrkan.

Arbetsuppgifter

  • Bemanna receptionen och vara behjälplig gentemot besökare
  • Förbereda möten och konferenser samt vara behjälplig under mötet med tekniska förberedelser, dukning osv.
  • Hantera enklare adminstrativa uppgifter på kontoret
  • Fylla på kontorsmaterial och hjälpa till med post och bud
  • Övriga arbetsuppgifter inom reception/konferens som kan tillkomma

Vi söker dig som

  • Är tillgänglig att arbeta minst 2 dagar/vecka samt mer under lov
  • Studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1,5 år kvar av dina studier
  • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom service
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i så väl i tal som skrift, då det används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du:

  • Har arbetat i en liknande roll tidigare.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som motiveras av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen. Du är en ansvarstagande "doer" som trivs med att arbeta med både flexibla arbetsuppgifter och arbetstider. Vidare är du en person som har skinn på näsan och enkelt tar egna initiativ.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bonnier Fastigheter Service AB

Läs mer om Bonnier här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här