My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103069

Social lagerarbetare sökes till Luleå!

I tjänsten som lagerarbetare hos vår samarbetspartner i Luleå får du jobba på ett familjärt och spännande företag inom eftermarknadsbranschen. Du blir en viktig spelare för verksamheten och vår kunds framgång, och kommer ha stora möjligheter att utveckla din erfarenhet och kunskap. Låter detta intressant så ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Plats: Luleå

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vår samarbetspartner har en lång historik som leverantör av slit- och reservdelar till entreprenadbranschen. Företaget grundades i Värmland som började importera bandvagnsdelar från Italien och sälja dem till entreprenörer, först i närområdet men med tiden över hela Sverige. I tjänsten som lagerarbetare kommer du att ingå i ett familjärt team på 4 personer, där du som lagerarbetare kommer främst arbeta med att säkerställa smidig och effektiv drift och hantering av det lokala lagret samt stötta kontoret med kundbearbetning och ordermottagning. Tjänsten är avgörande för att se till att rätt varor levereras i rätt tid och till rätt plats, samt för att upprätthålla höga standarder för lagerhantering och säker produkthantering.

Du kommer att arbeta vardagar (måndag-fredag) mellan kl. 07:00-16:00. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Då detta är en långsiktig tjänst finns det mycket goda möjligheter för att få en direktanställning hos vår samarbetspartner efter konsultuppdraget, så länge alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

 • Ta emot, kontrollera och registrera inkommande leveranser
 • Plocka och packa beställningar enligt specifikation/kundorder/plocklista
 • Utföra inventering och lagerkontroll
 • Samverka med andra avdelningar för att säkerställa en smidig leveranskedja

Vi söker dig som

 • Kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal som skrift, då språket används dagligen i arbetet
 • Har god datavana, då dator används som ett centralt verktyg i det dagliga arbetet
 • Har truckkort

Det är meriterande om du har:

 • Tidigare erfarenhet av lagerarbete
 • God erfarenhet av hjullastare och truckkörning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Strukturerad
 • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Moa Sällström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103069

Ansök här