info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099026

Software Quality Engineer till Permobil i Timrå!

Permobil Aktiebolag

Har du en bakgrund som mjukvaruutvecklare och vill bidra till att utveckla arbetsmetoder och processer som ett steg i att förbättra viktig mjukvara? Vi söker dig som vill vara med och bidra till utvecklingen av avancerade elrullstolar. Permobils produkter är mer än bara en elrullstol - det är ett uppdrag att uppnå den högsta nivån av oberoende och rörlighet för användarna. Välkommen till ett jobb som verkligen innebär livsförändrande mjukvaruutveckling för användarens bästa!

Ansök här

Företag: Permobil Aktiebolag

Plats: Sundsvall

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Permobils mål är att leverera tekniska lösningar som gör det möjligt för användare att få sin funktionsvariation kompenserad så långt som möjligt med hjälpmedel som håller samma tekniska standard som de vi alla använder till vardags. Permobil sätter människorna som använder deras produkter i främsta rummet med syftet att skapa innovationer för individer och att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsvariationer.

Vi söker nu en Software Quality Engineer som är redo att anta utmaningen med att leda och utveckla teamets arbetsprocesser och metoder, samt ta en aktiv del i mjukvaruutvecklingen.

"Det som verkligen slår mig varje dag är mitt teams samlade kunskap och skicklighet, och att de alltid visar en vilja att hjälpa varandra i det dagliga arbete. Vi har alla olika styrkor och alla är öppna för att dela med sig av sin kunskap!" - Per, Rekryterande chef

Du erbjuds

 • Att bidra till nya, smarta och innovativa mjukvarufunktioner som ger mervärde för användarna
 • Ett meningsfullt arbete där du bidrar till att göra skillnad, varje dag, för människor runt om i världen
 • Att vara en del av ett högkvalificerat team som tillsammans strävar efter de mest innovativa lösningarna.

Arbetsuppgifter

 • Leda arbetet gällande kvalité och regelefterlevnad av mjukvaran för en medicinteknisk produkt
 • Ansvara för att förbättra arbetsmetoder och processer för mjukvaruutveckling
 • Arbeta i agila projektutvecklingsteam, genom hela livscykeln för mjukvaruutveckling
 • Som mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta med en multiprocessorlösning och förfina och implementera mjukvarufunktioner i C och C++.

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjörexamen inom datavetenskap, elektroteknik eller liknande
 • Har flerårig arbetslivserfarenhet av kvalitetsutveckling inom mjukvara
 • Har flera års erfarenhet av utveckling i C och C++
 • Har god förmåga att förstå, utveckla och förfina metoder och arbetsprocesser
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, då det krävs i kommunikation och dokumentation.

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av Linux
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta i Jira och Gitlab
 • Tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling för medicintekniska produkter eller andra säkerhetskritiska produkter.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Inspirerande
 • Problemlösande.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Permobil Aktiebolag

Permobil sätter de människorna som använder deras produkter i främsta rummet. Deras syfte är att skapa innovationer för individer, att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsvariationer. Deras engagerade team arbetar outtröttligt för att göra detta möjligt, oavsett om de designar en ny rullstol, testar sittdynor eller erbjuder stöd till en fysioterapeut.

Bli direktrekryterad till Permobil Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Tina Rabnell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099026

Ansök här