My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102662

Sommar- och extrajobba på Baxter Luleå!

Baxter AB

Studerar du idag till civilingenjör och söker ett meriterande sommar- och extrajobb på ett bolag där du kan växa långsiktigt? Se hit! Som produktionsarbetare inom produktion och lager hos Medtech-bolaget Baxter får du utveckla dina tekniska färdigheter, samla erfarenhet och bidra till Baxters globala verksamhet! Ansök idag, urval sker löpande!

Ansök här

Företag: Baxter AB

Plats: Luleå

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Deltid, Deltid, med möjlighet till heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Baxter, vinnare av svenska leanpriset 2021, är en ledande producent av lyftar och andra medicintekniska produkter som används för att lyfta och förflytta personer vid sjukhus, äldreboenden, skolor samt i hem över hela världen. Baxter i Luleå är en del av ett internationellt bolag med över 60.000 anställda runt om världen.

Som produktionspersonal kommer du att arbeta inom produktion och lager, där du får en grundläggande förståelse för hela Baxters produktionsprocesser. Din inledande tid på Baxter kommer bestå av introduktion till byggnaden, genomgång av säkerhet - och arbetsprocesser samt handledning av en mentor.

Vi söker flexibla personer som kan arbeta heltid under sommaren mellan juni-augusti, samt extra under terminerna. Du behöver även ha möjlighet att pendla till Baxters produktionsanläggning i Alvik.

Du erbjuds

 • En unik möjlighet att lära dig industrin från erfarna produktionstekniker och ingenjörer i en internationell miljö med högsta kvalitetsstandard
 • Möjligheten att tillverka produkter som gör skillnad på riktigt och samla på dig erfarenhet under din studietid. Det förbättrar även dina möjligheter till att skriva ditt examensarbete tillsammans med Baxter i framtiden

Arbetsuppgifter

 • Utföra ett varierande arbete i lyftproduktionen med fokus på tillverkning, montering och packetering
 • Förbättringsarbete
 • Uppföljning och dokumentation av processer

Vi söker dig som

 • Studerar till civilingenjör inom relevant område och har minst två år kvar av din utbildning
 • Har B-körkort
 • Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska, då det används i arbetet dagligen
 • Ser en långsiktighet i tjänsten, kanske är det här du skriver exjobbet?

Övrig information

 • Start: Juni
 • Omfattning: Heltid under sommaren, deltid under terminer.
 • Placering: Alvik

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Baxter AB

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Malin Dahlberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102662

Ansök här