My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101979

Sommarjobb som truckförare till Götene Kyllager

Götene Kyllager AB

Har du tidigare erfarenhet av både lager och truckkörning? Passa då på redan nu att säkra ditt sommarjobb på en av Götenes roligaste arbetsplatser med riktigt go sammmanhållning!

Ansök här

Företag: Götene Kyllager AB

Plats: Götene

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Heltid, 2-skift

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Götene Kyltransporter AB och dess dotterbolag Götene Kyllager AB erbjuder transport- och lagerlösningar för kylda, frysta och torra varor av högsta kvalité. De är cirka 300 anställda och har cirka 110 lastbilar och totalt 34 000 m2 lagerlokaler. Götene Kyllager söker nu truckförare till sitt lager, främst i Götene men även Lidköping kan bli aktuellt. Arbetsuppgifterna varierar mellan orderplock och godsmottagning samt att hålla ordning på lagret för att underlätta arbetet för alla i arbetslaget.

Som lagerarbetare hos vår kund förekommer skiftarrbete både dag och kväll vilket sätter krav på flexibilitet. Kvällskiften är måndagar till söndagar mellan 15:00-00:00 eller 16:00- 01:00. Dagspassen varierar utefter eventuella förändringar i volymerna och kan börja vid kl 06:00 på morgonen eller senare under förmiddagen.

Uppdraget sträcker sig från vecka 20 fram till vecka 38, här kan det finnas möjlighet att börja tidigare på deltid för den som har möjlighet.

Du kommer behöva genomgå en hälsounderökning i form av drogtest, för att få en anställning krävs ett negativt resultat och detta genomförs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Vi kommer även begära utdrag från belastningsregister - detta gör du enkelt via Polisens hemsida.

Du erbjuds

 • Stor frihet i arbetet
 • En spännande arbetsplats i hjärtat av företaget
 • En härlig sammanhållning med kollegorna

Vi söker dig som

 • Är obehindrad i svenska, både tal och skrift då det krävs i arbetet
 • Har truckort B1-B3
 • Har erfarenhet av att köra motvikts- och skjutstativtruck
 • Kan arbeta från vecka 20 till vecka 38
 • Har ett godkänt belastningsregister

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
 • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Angelica Westlin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101979

Ansök här