My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103291

Sourcing Support till världsledande företag!

Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare som vill arbeta med inköpsfrågor på ett kraftfullt företag. Bli en del utav ett inköpsteam där vi värderar ditt intresse för ordning och reda samt att du gillar att arbeta med systemadministration.

Ansök här

Plats: Örebro

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: juni 2024

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Ta chansen och ta klivet in på detta världsledande företag som har en site i Örebro. Vi söker dig som vill bli deras Sourcing Support. Du kommer ansvarar du för att hålla deras inköpssystem uppdaterade med rätt information i nära samarbete med andra nyckelroller. I ditt arbete kommer du att hantera offertförfrågningar till leverantörer och verka som länken mellan produktion och inköp. Du kommer att vårda och uppdatera masterdata samt säkerställa att det finns angivna leverantörer för alla artiklar. Du har ansvar för att samla in information gällande hållbarhetsfrågor och leverantörsbedömningar. I rollen kommer du även att hantera fakturaspärrar samt assistera användare med systemfrågor.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Arbetat i en liknande roll, exempelvis systemadministratör, inköpsassistent etc.
 • Kan kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift
 • Har mycket goda kunskaper i MS Office
 • Har ett tekniskt intresse

Det är meriterande om du har

 • Arbetat i systemet M3

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten
 • Resultatinriktad
 • Kommunikativ

För att passa i rollen har du utmärkta kommunikationsfärdigheter och kan effektivt förmedla information inom stora nätverk. Du är resultatorienterad och kännetecknas av noggrannhet och en vilja att förbättra. Flexibilitet är viktigt då arbetsprioriteringar kan ändras. Du har förmågan att agera proaktivt och självständigt.

Övrig information

 • Start: juni 2024 - jan 2025
 • Omfattning: heltid
 • Arbetstider: kontorstider, mån - fre
 • Placering: Örebro med möjlighet till hybrid arbetsplats
 • Om du blir aktuell för tjänsten ska du kunna genomgå ett drogtest

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Elin Sandh eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103291

Ansök här