info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098166

SOUSCHEF TILL CONVENTUM I ÖREBRO

Kongrexum AB

Älskar du att laga mat och skapa minnesvärda matupplevelser? Då är det här din chans! På Conventum, en ledande kongressanläggning i Örebro, letar vi efter en skicklig och idérik souschef som är redo att ta vårt kök till nya höjder. Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Sök idag!

Ansök här

Företag: Kongrexum AB

Plats: Örebro

Jobbkategori: Hotel / Restaurant / Tourism

Omfattning: Heltid, Arbetstider och dagar varierar beroende på arrangemang och månad.

Startdatum: Enligt Överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Conventum är stolt över att vara en ledande kongressanläggning i Sverige, ägd och drivs av Elite Hotels of Sweden. Med en unik kombination av moderna möteslokaler och en passion för högklassig matlagning, strävar vi efter att erbjuda våra gäster en oförglömlig upplevelse varje gång de besöker oss. Vår köksmästare, Joppe Sten, är en välrenommerad expert inom sitt område och ledare för ett team som värdesätter kreativitet, samarbete och precision.

Som vår nya souschef kommer du att arbeta nära vår köksmästare och vara en nyckelspelare i att utveckla vårt fantastiska utbud. Du kommer att ha ansvar för att leda och inspirera vårt team av kockar, säkerställa hög kvalitet på matlagningen och vara med och skapa menyer som imponerar våra gäster. Ditt arbete kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra kunder får en gastronomisk upplevelse som överträffar deras förväntningar.

Du erbjuds:

 • En spännande och dynamisk arbetsmiljö i en väletablerad kongressanläggning.
 • Möjligheten att arbeta med högklassiga råvaror och modern köksteknik.
 • En plattform för din personliga och professionella utveckling inom köksbranschen.
 • En chans att vara en del av Elite Hotels of Sweden och deras växande nätverk av framstående anläggningar.

Arbetsuppgifter

 • Tillsammans med köksmästaren sätta menyer och planera för kommande arrangemang
 • Tillaga bankettmiddag, konferenslunch, buffé och göra konferensfika.

Vi söker dig som

 • Har någon form av restaurangutbildning alternativt motsvarande erfarenhet från branschen.
 • Har tidigare erfarenhet av arbete inom restaurang- eller hotellbranschen, gärna med ledande befattningar.
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Stresstålig
 • inspirerande
 • innovativ
 • Serviceinriktad

Du är den som alltid strävar efter att ständigt förbättra och höja nivån på ditt arbete. Du trivs med att arbeta i en hektisk miljö och kan behålla lugnet under tryck. Vi ser att du som söker är en lagspelare med förmåga att motivera och coacha ditt team till framgång.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Kongrexum AB

Bli direktrekryterad till Kongrexum AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Alexandra Bugday eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098166

Ansök här