info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099774

Spansktalande Customer Support Agent till stort ljudboksföretag!

För dig som motiveras av att ge utmärkt service och är flytande i europeisk spanska finns nu möjligheten att ta dig an tjänsten som agent i vår kunds supportteam. I denna roll kommer du inledningsvis stötta upp med granskning av ljudboksföretagets spanska texter för att sedan arbeta extra i kundsupporten. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar då du kan arbeta hemifrån/ från kontoret utifrån ett flexibelt schema. Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Plats: Linköping, Stockholm

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Deltid, ca 40h i månaden

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

I dagsläget består vår kunds supportteam bland annat av tysk-, svensk-, finsk-, och polsktalande supportagenter som tillsammans arbetar för att ge så god service som möjligt till företagets användare. Detta ljudboksföretag växer och behöver nu även en spansktalande agent i supportteamet. Behovet är långsiktigt och passen är förlagda främst under vardagar men även under helger kan bli aktuellt.

I den hör tjänsten kommer du stödja expansionsteamet med översättningar och granskningar samtidigt som du jobbar i kundsupporten.

Du erbjuds

  • Ett roligt extrajobb på sidan av studierna
  • En arbetsplats där du kan växa och utvecklas

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Granska och översätta texter
  • Hantera kundärenden över mail och sociala medier

Vi söker dig som

  • Är studerande och har minst ett år kvar av dina studier.
  • Har tidigare erfarenhet av kundservice och administrativt arbete.
  • Har mycket goda kunskaper i europeisk spanska och engelska eller svenska, såväl i tal som i skrift, då all kommunikation externt kommer att ske i samtliga språk.

Det är meriterande om du har:

  • Goda kunskaper i skrift i Tyska, Danska, Italienska eller Franska.

Som person är du litteraturintresserad och duktig på att uttrycka dig skriftligt. Du är nyfiken på att lära dig hur saker fungerar samt har en god känsla för kundservice och kundbemötande. Då arbetet är självständigt krävs det också att du har en god problemlösningsförmåga och vågar ta egna initiativ.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Alina Finnberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099774

Ansök här