My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101230

Staffing Service Assistant till Academic Work, Stockholm

Academic Work

Vill du komplettera dina studier med ett meriterande extrajobb hos oss på Academic Work? Vi söker dig som älskar problemlösning, kundkontakt och vill leverera service i världsklass. Trivs du med att ha eget ansvar och många bollar i luften? Sök då tjänsten som Staffing Service Assistant!

Ansök här på annan sajt

Företag: Academic Work

Plats: Stockholm

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Deltid, 2 pass/vecka. Man arbetar både vardag och helg

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Staffing Service Assistant kommer du att tillhöra ett team som arbetar med våra studentpooler och bemannar för några av våra största kunder. Det är en roll med mycket eget ansvar där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och studentpoolernas fortsatta utveckling och tillväxt.

Din chef och din utveckling

I dialog med din närmsta chef planerar ni dina arbetstider utifrån kontorets behov. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll. Vi har ett dedikerat utvecklingsprogram där du i din roll som Staffing Service Assistant har en tydlig utvecklingsplan på årsbasis för att utveckla dina förmågor och vässa dina kompetenser. Vårt utbildningsprogram heter Career Steps och programmet följs upp löpande av din chef.

Du erbjuds

We reward ambition. Det betyder att i din roll som Staffing Service Assistant kommer du att utvecklas genom vårt utbildningsprogram Career Steps. Dina karriärvägar hos oss styr du själv och vi ger dig förutsättningarna.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för bemanning av befintliga konsulter utifrån våra kunders behov
 • Arbeta proaktivt tillsammans med kund för att planera behov framåt och kartlägga konsulters tillgänglighet
 • Boka in personal och lösa schemaluckor vid sjukanmälningar, avhopp samt förseningar av konsulter
 • Ansvara för ett antal kundpooler. I det ingår att tillsammans med ansvarig Consultant Manager och Account Manager utveckla affären genom att följa upp poolerna samt initiera och utföra åtgärder för att nå fullständigt nöjda kunder och konsulter
 • Arbeta med dokumentation över aktiviteter som rör poolerna för att säkerställa kvalitativa processer internt

Vi söker dig som

 • Är student och tar examen tidigast juni 2025, gärna inom personal, ekonomi eller liknande. Eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte åker på utlandstermin eller har en längre praktik innan dess.
 • Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och har en god engelska, eftersom arbetsuppgifterna innebär mycket kontakter med kunder och konsulten på båda språken
 • Har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter

Vad är önskvärd erfarenhet?

 • Erfarenhet av arbete i Microsoft Outlook

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Strukturerade
 • Serviceinriktad
 • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan sajt. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.

Academic Work

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart!

Vår kultur #weareacademicwork

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Catharina Alm eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101230

Ansök här på annan sajt