Sökresultat
Annons-ID: 15094805

Stort intresse för fordon? Se hit!

Nu har du möjligheten att bli en del av Kalmar Global i rollen Servicetekniker! I rollen ansvarar du för service och reparationer av truckar samt andra maskiner på SSABs anläggning i Oxelösund. Bli en del av ett företag präglat av nytänkande och innovation. Ansök redan idag - vi applicerar löpande urval!

Ansök här

Stad: Oxelösund

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, skift dag och kväll

Startdatum: Så snart som möjligt

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I rollen som Servicetekniker arbetar du på en av Kalmar Globals serviceverkstäder, belägen på SSAB i Oxelösund. Som Servicetekniker kommer du att vara ansvarig för service och reparationer av bland annat eltruckar samt andra maskiner som ingår i Kalmars produktsortiment ute hos SSAB. Du kommer att utföra både planerade och akuta åtgärder för reparationer, service och förebyggande underhåll av Kalmars produkter. Ditt arbete kommer att vara självständigt och varierande, och du kommer ha goda möjligheter till personlig utveckling. I rollen som Servicetekniker hos Kalmar Global kommer du och dina kollegor att arbeta för att säkerställa att maskinernas funktion och tillgänglighet är optimala.

Du erbjuds

  • Möjlighet till ett utvecklande och variationsrikt arbete på en dynamisk arbetsplats
  • En företagskultur som präglas av nytänkande och innovation
  • En stor möjlighet till att utvecklas och vara självständig i ditt arbete

Kalmar är en del av Cargotec

Kalmar tillhandahåller lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. De är ledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av en Kalmar-lösning. Med deras omfattande produktportfölj, sitt globala servicenätverk och sina lösningar för smidig integrering av terminalprocesser ökar de effektiviteten i din hantering.

Vi söker dig som

  • Har en teknisk bakgrund från utbildning eller tidigare arbete
  • Har B-körkort
  • Har ett stort intresse för teknik samt fordon och gillar att arbeta hands-on
  • Har goda kunskaper i svenska

Det är meriterande om du har

  • Kunskap inom fordonsel

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

Vi söker dig som tycker om att mecka med fordon och som trivs med att ha flexibilitet i ditt arbete. Att vilja ta ansvar är viktigt eftersom arbetet erbjuder ett visst frihetsområde där du kommer att ha en fast starttid men sedan utföra mycket självständigt arbete utan kontroll och uppföljning. Vidare är du en person som gärna tar egna initiativ och drivs av nå resultat av hög kvalitet.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Information

Läs gärna mer om Kalmar Global här.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här