My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102030

Student? Arbeta extra som installationsassistent!

A Workshop Linköping AB

Letar du efter ett nytt uppdrag där du får möjlighet att arbeta fysiskt och vara på resande fot under arbetsdagen? Just nu söker vi efter dig som vill börja jobba som installationsassistent på deltid hos företaget Assist Workshop. Sök tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Ansök här

Företag: A Workshop Linköping AB

Plats: Örbro

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

På Assist Workshop kommer du att bli en del av ett härligt gäng medarbetare på en arbetsplats med positiv och välkomnande atmosfär. Detta är en möjlighet för dig som vill ha ett flexibelt extrajobb vid sidan av plugget under hela din studietid. Arbetet är förlagt måndag till fredag under dagtid. Vi startar nu upp en ny studentpool hos Assist Workshop med flera kollegor från Academic Work. Du och dina kollegor i studentpoolen förväntas tillsammans stötta upp vid arbetstoppar och frånvaro av ordinarie personal. Dina kollegor i studentpoolen är studenter precis som dig och arbetar deltid.

Vi söker dig som är student och vill arbeta deltid. Antalet pass varierar beroende på företagets behov och det är en fördel om du är flexibel och beredd att hoppa in med kort varsel. Du erbjuds ett varierande arbete som kombineras med dina studier. Ditt uppdrag kommer att vara att tillsammans med installatören åka ut och hjälpa kunder efter deras önskemål. Här erbjuds du en varierande vardag där varje dag styrs utifrån kundens behov.

Du erbjuds

 • Ett flexibelt extrajobb som enkelt går att kombinera med dina studier.
 • Möjlighet att arbeta mer under sommarlov och andra lov.
 • Möjligheten att bli en del av ett härligt gäng med god stämning.

Arbetsuppgifter

 • Din främsta arbetsuppgift kommer vara att assistera installatören med allt denne behöver hjälp med. Det kan innefatta bland annat att bära vitvaror, plocka undan skräp, köra bil. I rollen som installationsassistent förekommer även uppdrag utanför Örebro. Det är lika vanligt förekommande med bilfärder upp till 30 mil på en dag som uppdrag inom centrala Örebro.

Vi söker dig som

 • Studerar minst 50% på högskola eller universitet och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Du behöver därmed vara studerande fram tills minst januari 2025. Registreringsintyg behöver kunna uppvisas.
 • Är beredd på att arbeta fysiskt med kroppen då det kan förekomma en del tunga lyft i arbetet.
 • Är tillgänglig för att jobba minst 2 pass i veckan under terminerna och mer under ledigheter och klämdagar såsom jul- och sommarperioder.
 • Har B-körkort
 • Kan kommunicera på svenska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Anpassningsbar

Övrig information:

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 pass i veckan.
 • Arbetstider: Dagtid 8-17
 • Placering: Örebro

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

A Workshop Linköping AB

Assist Workshop är ett företag med mångårig erfarenhet av hemelektronik och vitvaror samt försäkringsreparationer. De är ett företag som sätter kundernas och medarbetarnas säkerhet som högsta prioritet. Läs mer om Assist Workshop på deras hemsida: Assist Workshop

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Daniel Wallström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102030

Ansök här