info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099137

Student inom geoteknik till WSP!

WSP Sverige AB

Är du nyfiken på att lära dig mer om geoteknik och är på jakt efter ett extrajobb vid sidan av dina studier? WSP i Sundsvall söker dig som läser byggingenjör eller annan näraliggande utbildning till sitt geoteknikteam. Ansök redan idag då behovet är omgående!

Ansök här

Företag: WSP Sverige AB

Plats: Timrå

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Deltid, Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling. Idag har WSP cirka 67 300 medarbetare i 40 länder och cirka 4000 av dessa arbetar i Sverige. WSP växer och vill förstärka sitt geoteknikteam med en driven student. Detta är det ultimata tillfället för dig som studerar att få in en fot i ett spännande företag och få praktisk kunskap inom geoteknik. Avdelningen som du kommer tillhöra består av 22 medarbetare stationerade i Sundsvall, Umeå, Skellefteå och Luleå du kommer spendera dina arbetsdagar i WSPs labb som ligger i Birsta.

Du erbjuds

 • Ett gyllene tillfälle att förskaffa dig kunskaper inom geoteknik
 • Goda utvecklingsmöjligheter, kurser och utbildningar erbjuds vid behov
 • En konsultchef som stöttar dig under hela anställningen

Arbetsuppgifter

 • Logga och hantera inkomna prover
 • Ansvara för dokumentation och rapportskrivning
 • Förmedla prov till handläggare

Vi söker dig som

 • Har en stor nyfikenhet för geoteknik
 • Har pågående studier på högskole- eller civilingenjörsnivå, exempelvis byggingenjör, samhällsbyggnad/Väg- och Vatten eller annan inriktning som vi anser relevant
 • Kommunicerar på svenska i tal och skrift då samarbete med kollegor och kunder kräver det. Du har också kunskap i engelska språket då detta är koncernspråk
 • Innehar B-körkort

Vidare är det meriterande om du har läst relevanta kurser för rollen exempelvis geoteknik.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

WSP Sverige AB

Läs mer om WSP HÄR!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Annie Eklund eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099137

Ansök här