info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099550

Student på deltid till Falcks kundtjänst sökes!

Är du hjälten som vill göra skillnad för människor som är i behov av assistans och vägledning under sina utlandsvistelser? Vi söker dig som är en kvick problemlösare med en hög servicekänsla. Tillsammans med ett dedikerat team kommer du hjälpa människor som är i behov av assistans och hjälp under sin utlandsvistelse. Start är omgående så sök redan idag!

Ansök här

Plats: Hammarby sjöstad

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Falck Global Assistance omfattar en komplett lösning för hantering av reserisker. De har samlat på sig omfattande kunskap och erfarenhet av att säkerställa säkra reseföhållanden för ett brett spektrum av internationella företag med anställda som reser eller är stationerade utomlands och även för privata kunder. I rollen kommer du vara den första kontakten med kund och leverera förstklassig assistans. Det är viktigt att du är lyhörd och flexibel då de ärenden du stöter på kan variera stort.

Vi söker nu, för Falck Global Assistances’ räkning, en motiverad och handlingskraftig medarbetare till att assistera och hjälpa människor under och efter resor och utlandsvistelser i hela världen. Vi förväntar oss att du är förtroendeingivande och får deras kunder att känna sig i trygga händer. När det dyker upp en utmaning försöker du hitta en lösning eller plan hur du ska gå vidare med uppgiften på bästa sätt. Vidare söker vi dig som tycker det är roligt att ge förstklassig service till kund över både telefon och mail.

Som assistanskoordinator är du i kontakt med den som råkat ut för en skada eller sjukdom. Du hjälper resenärer bland annat med att komma till rätt vårdgivare, boka besök och arrangera transporter, dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande. Responscentret har öppet 24/7 vilket innebär skifttjänstgöring som assistanskoordinator. Dessutom förväntas du arbeta i högsäsong vilket primärt är under semestertider och storhelger. Du erbjuds

 • Möjligheter att utvecklas i din roll och yrkesmässiga personlighet
 • Ett fräscht kontor med centralt läge i Hammarby sjöstad
 • En hängiven konsultchef från Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

 • Hantera inkommande serviceärenden
 • Arbeta med pågående ärenden
 • Agera spindeln i nätet mellan berörda parter såsom vårdgivare och försäkringsbolag

Vi söker dig som

 • Är student på eftergymnasialnivå.
 • Har erfarenhet av service sedan tidigare, med fördel genom kundtjänst (detta ses som meriterande erfarenhet)
 • Har mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift
 • Har goda IT-kunskaper så att du med enkelhet lär dig nya system

Det är mycket meriterande att kunna flera nordiska språk, i huvudsak finska. Som person är du:

 • Anpassningsbar
 • Serviceinriktad
 • Kommunikativ

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: deltid, tillsvidare
 • Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Karin Bergman eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099550

Ansök här