My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101692

Student sökes för sommarjobb som anslutningsingenjör till Ellevio!

Ellevio AB

Är du studerande ingenjör och vill få meriterande erfarenhet? Läs vidare! För Ellevios räkning söker vi dig som vill arbeta med anslutningsärenden och CM (kund & marknad). Här erbjuds du en varierande roll och en fot in på ett av Sveriges ledande energibolag. Ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Ansök här

Företag: Ellevio AB

Plats: Valhallavägen, Stockholm.

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Deltid

Startdatum: Juni 2024

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Som ett av Sveriges största energibolag med fokus på innovation, hållbarhet och samhällsansvar tar Ellevio ledningen i att driva framtidens elektrifiering. Vill du också arbeta mot ett mer hållbart samhälle genom elektrifiering läser du helt rätt annons. Sommarjobbet är en unik möjlighet att få in foten på ett marknadsledande företag med fokus på mångfald, kompetensförsörjning och hållbar utveckling. Ellevios målsättning är att ge dig en meningsfull sommar som utmanar dig, ger dig möjlighet att vara en del av deras inkluderande företagskultur och som förhoppningsvis inspirerar dig att fortsätta utvecklas inom energibranschen. Här kan du läsa mer om hur det är att sommarjobba på Ellevio.

För Ellevios räkning söker vi två anslutningsingenjörer som vill arbeta heltid under perioden 10 juni – 23 augusti 2024 med viss flexibilitet. Som anslutningsingenjör har du en varierad roll och tillhör anslutningsavdelningen inom CM (Kund & Marknad). Du kommer bland annat att få prova på att hantera Ellevios anslutningsärenden som innebär att skapa och skicka arbetsordrar samt ha telefon- och mailkontakt med kunder, installatörer och entreprenörer. Du kommer dessutom få möjlighet att bidra till anslutningsavdelningens processutveckling och delta i förbättrings- och datakvalitetsarbete

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara tillgänglig under hela perioden 10 juni - 23 augusti med undantag för en veckas semester. Du utgår från Ellevios kontor på Valhallavägen i centrala Stockholm.

Du erbjuds

 • Ett meriterande sommarjobb som ger dig värdefull erfarenhet för framtiden
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Hantera enklare ärenden och arbeta i olika flöden
 • Kontakta kunder, installatörer (elektriker) och entreprenörer via mail och telefon
 • Bidra till förbättringsarbete genom att följa upp samt uppdatera data

Vi söker dig som

 • Studerar till civil- eller högskoleingenjör inom elkraft, elektroteknik eller liknande och har minst en termin kvar av dina studier.
 • Har ett tekniskt intresse och lätt för att lära dig nya system
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har

 • Programmeringskunskap
 • Intresse för RPA
 • Tidigare arbetat med kundservice

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann och organiserad i ditt arbetssätt
 • Självgående
 • Samarbetar bra med andra

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Lea Boyaci eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101692

Ansök här