My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101703

Student sökes för sommarjobb som utredare till Ellevio!

Ellevio AB

Är du studerande ingenjör eller ekonom och vill få meriterande erfarenhet? Läs vidare! För Ellevios räkning söker vi nu en student som vill arbeta med utredning inom kundavtal under sommaren. Här erbjuds du en varierande roll och en fot in på ett ledande energibolag. Ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Ansök här

Företag: Ellevio AB

Plats: Valhallavägen 203, 115 53 Stockholm

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Deltid, deltid

Startdatum: 10 juni

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Som ett av Sveriges största energibolag med fokus på innovation, hållbarhet och samhällsansvar tar Ellevio ledningen i att driva framtidens elektrifiering. Vill du också arbeta mot ett mer hållbart samhälle genom elektrifiering läser du helt rätt annons. Sommarjobbet är en unik möjlighet att få in foten på ett marknadsledande företag med fokus på mångfald, kompetensförsörjning och hållbar utveckling. Ellevios målsättning är att ge dig en meningsfull sommar som utmanar dig, ger dig möjlighet att vara en del av deras inkluderande företagskultur och som förhoppningsvis inspirerar dig att fortsätta utvecklas inom energibranschen. Här kan du läsa mer om hur det är att sommarjobba på Ellevio.

Rollen som Utredare är varierande med stort eget ansvar där det finns stora möjligheter till personlig utveckling. I det dagliga arbetet har du ett flertal kontaktytor, däribland fastighetsbolag, elhandelsbolag och våra samarbetspartners. Arbetet medför både att samarbeta med kollegerna i ditt team såväl som med andra delar av organisationen.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara tillgänglig under hela perioden 10 juni - 23 augusti med undantag för en veckas semester. Du utgår från Ellevios kontor på Valhallavägen i centrala Stockholm.

Du erbjuds

 • Ett meriterande sommarjobb som ger dig värdefull erfarenhet för framtiden
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
 • Var en del av ett härligt och ambitiöst team.

Arbetsuppgifter

 • Teckna elnätsavtal
 • Göra utredningar gällande kundinformation
 • Ha kontakt med fastighetsägare, elhandelsbolag och samarbetspartners via mail och telefon

Vi söker dig som

 • Är högskole- eller civilingenjörsstudent inom energi, elkraft, elektroteknik eller studerar ekonomi
 • Är nyfiken på att lära dig mer om elnätsbranschen
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Trivs med telefon som arbetsverktyg

Det är meriterande om du har

 • Har god arbetsvana av MS Office, speciellt inom Excel

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Analytisk
 • Samarbetar väl med andra
 • Problemlösande

För att du ska passa och trivas i rollen som utredare tror vi att du är prestigelös och tycker om att skapa och utveckla relationer med såväl kunder som kolleger.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Lea Boyaci eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101703

Ansök här