My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103405

Student sökes som butiksmedarbetare till Kakelspecialisten!

Kakelspecialisten

Är du student och vet du vad som krävs för att ge riktigt bra service genom försäljning? Söker du ett roligt deltidsjobb som du kan kombinera med dina studier? Vi söker drivna butikssäljare som vill ge högsta möjliga service till kunderna.

Ansök här

Företag: Kakelspecialisten

Plats: Årsta

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Deltid, kvällar och helger

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Just nu söker vi för Kakelspecialistens räkning studenter med energi och engagemang som vill jobba i en kundrådgivande roll hos dem där du får vara med kunden från första mötet till att de hittat sitt drömbadrum. Med sin 2800 kvm stora butik är Kakelspecialisten en av de största butikerna i Skandinavien med fokus på kakel och badrum.

Nu söker vi dig som är student med god känsla för service som under lång tid vill ha ett extrajobb tre vardagar i veckan, och eventuellt vara tillgänglig för att jobba någon lördag samt under sommaren. Har du egen bil finns gratis parkering, annars tar du dig hit från centralstationen på ungefär 20 minuter med hjälp av tunnelbanans gröna linje.

Kakelspecialisten är idag 10 heltidsarbetare där löpande utbildningar och en kultur man trivs i för att kollegorna hjälper och stöttar varandra i dagliga arbetet har resulterat i låg personalomsättning.

För dig innebär detta en gedigen introduktionsutbildning där du redan från starten kommer ingå i Kakelspecialistens mentorskapsprogram. Detta mentorskapsprogramet är något som dina blivande kollegor gick igenom under sin första tid och det gjorde dem både trygga och självgående i rollen.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kakelspecialisten. Uppdraget kommer att vara på deltid och fungerar samarbetet bra för alla parter kommer uppdraget sträcka sig till den dag du tar examen. Tjänsten passar dig som är student och vill utvecklas ytterligare inom kundkontakt och kundrelationer. Då Kakelspecialisten ser långsiktigt på samarbetet ser vi också att du som tidigast har planerad examen VT 2026.

Du erbjuds

 • Ett roligt deltidsjobb med utvecklande arbetsuppgifter i ett sammansvetsat team
 • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din karriär

Arbetsuppgifter

 • Aktiv försäljning i butik
 • Ge rådgivning till kunder, konsumenter, hantverkare och inredare gällande kakel och badrumsinredning
 • Ansvar för att varje kund känner sig välkommen och möts av den bästa tänkbara servicen i en inspirerande butik, där alla tillsammans på ett professionellt sätt bidrar till en god kundupplevelse

Vi söker dig som

 • Studerar på eftergymnasial utbildning och har minst 18 månader kvar av dina studier, och det är meriterande om du studerar inredning eller en byggrelaterad utbildning
 • Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift då båda språken förekommer i kunddialoger
 • Har möjlighet att arbeta tre vardagar i veckan, och vara tillgänglig för helgjobb
 • Tidigare har erfarenhet av roller inom service med kundkontakt
 • Har rätt attityd, energi i dina kundmöten och högt engagemang Det är mycket meriterande om du har produktkunskap om kakel och badrumsinredning.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Social
 • Samarbetar väl i grupp
 • Serviceinriktad
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Kakelspecialisten

Kakelspecialisten startade 1992 och hade från början sin butik och sitt lager i Globenområdet. 2011 gick flytten tre minuters bilfärd bort till Sockenvägen i Årsta och här finns man idag som marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar.

För dig som framtida kollega kan det vara viktigt att veta att Kakelspecialisten vet om vikten av att ha utbildad och kunnig personal. Detta innebär bland annat att du som nyanställd går igenom ett introduktionsprogram och därefter utbildas löpande på de produkter och system som ni erbjuder era kunder.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Vianne Caroan eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103405

Ansök här