Sökresultat
Annons-ID: 15096906

Student sökes som mötesbokare till spännande startup-bolag!

Vi söker nu dig som är student och vill vara med och göra skillnad för de äldre, samt vill ha ett givande extrajobb! Är du driven, uthållig, gillar kundkontakt och vill utvecklas inom sälj? Då har vi jobbet för dig! Ta chansen och sök redan idag då urvalet sker löpande.

Ansök här

Stad: Helsingborg

Jobbkategori: Sales

Omfattning: Heltid, Deltid, 10h/vecka

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Vi söker nu dig som för vår kunds räkning vill arbeta extra med mötesbokning vid sidan av studierna. Ta chansen att få vara med på resan och bli en del av ett startup-bolag. Företaget erbjuder tjänster inom vårdteknik som bidrar till skillnad för de äldre och deras anhöriga i vardagen. Du kommer arbeta på distans, få mycket eget ansvar och det är därför viktigt att du trivs med att ta ansvar och är driven. För att trivas och lyckas i rollen behöver du besitta en hög social kompetens då förväntas lyfta luren för att hitta nya potentiella kunder. Du kommer här vara en viktig länk mellan företagets VD och potentiella kunder.

Du erbjuds

 • Ett flexibelt extrajobb som du enkelt kan kombinera med studierna
 • Ett jobb där du kommer arbeta helt på distans och kommer kunna påverka dina arbetstider
 • Chans att utvecklas inom sälj och skapandet av kundrelationer

Arbetsuppgifter

 • Prospektera och kontakta nya potentiella kunder
 • Bearbeta existerande kundlistor
 • Boka möten åt företagets VD

Vi söker dig som

 • Studerar på universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då båda språken förekommer i arbetet

Det är meriterande om du tidigare arbetat med sälj eller i en liknande roll.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Resultatinriktad
 • Självgående
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här