Sökresultat
Annons-ID: 15097831

Student sökes till roll som HR-assistent!

Fristads AB

Är du studerande och intresserad av ett meriterande deltidsjobb? Vi söker nu en driven student som vill ta steget in i arbetslivet & skaffa ovärderlig erfarenhet för din framtida karriär. Se till att skicka din ansökan redan idag - då vi tillämpar löpande urval!

Ansök här

Företag: Fristads AB

Stad: Borås

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I rollen som HR-assistent kommer du tillhöra ett företag som ger dig möjlighet att utveckla din kompetens inom olika HR-områden. Du kommer att arbeta tätt ihop med ett sammansvetsat HR-team, där samarbete och ansvarstagande är nyckelkomponenter. Det är en flexibel tjänst som gör det möjligt för dig att skaffa dig värdefulla erfarenheter samtidigt som du studerar. Omfattningen av tjänsten är ungefär 2 dagar i veckan med placering huvudkontoret i Borås. Möjlighet till distansarbete finns efter genomförd introduktion på plats.

Denna tjänst erbjuder dig möjligheten att kombinera dina studier med praktisk erfarenhet inom HR. Vi är övertygade om att det här kommer vara en givande och utvecklande erfarenhet för din framtida karriär inom HR.

Arbetsuppgifter

  • Du kommer att ansvara för att vidareutveckla och uppdatera digitala dokument och guider som rör onboarding-processen och företagets chefs och medarbetarguider
  • Underhålla och uppdatera register i Excel och HR relaterade system, där du säkerställer att medarbetarna har rätt & uppdaterad information
  • Analysera resultat från medarbetarundersökningar i syfte att stötta verksamhetens chefer och förbättra arbetsmiljön

Vi söker dig som

  • Studerar en eftergymnasial utbildning gärna inom Human Resources, personalvetenskap eller motsvarande
  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift då det krävs i det dagliga arbetet
  • Är tillgänglig ca 2 dagar i veckan

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Ansvarstagande
  • Anpassningsbar
  • Strukturerad
  • Kommunikativ

Denna mångsidiga roll kräver en noggrann och organiserad person som kan hantera olika uppgifter inom HR. Det är också fördelaktigt om du har ett intresse inom digitalisering av HR och /eller grafisk design och en förmåga att kommunicera effektivt med olika intressenter. Din roll kommer att vara viktig för att stödja en positiv arbetsmiljö och bidra till företagets HR-processer.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Fristads AB

Läs mer om Fristads här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här