My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103279

Student sökes till sommarjobb på Länsförsäkringar Bergslagen!

Länsförsäkringar Bergslagen Ömsesidigt

I rollen som kontorsservicemedarbetare får du arbeta i en viktig och uppskattad roll för kontorets dagliga drift. Vi söker dig som har ett flexibelt schema i skolan och som vill arbeta efter värdeorden: tillgänglighet, engagemang och närhet! Hos Länsförsäkringar Bergslagen arbetar runt 250 av dina nya kollegor och här välkomnas du till en inkluderande och öppen kultur!

Ansök här

Företag: Länsförsäkringar Bergslagen Ömsesidigt

Plats: Västerås

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Deltid, heltid under sommaren.

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

På Stora Gatan mitt i centrala Västerås sitter Länsförsäkringar Bergslagen i öppna kontorslandskap. Här kommer du som nyanställd lätt in i gänget och du blir snabbt mottagen av kollegor som vill välkomna dig. Du kommer arbeta på kontorets avdelning för kontorsservice, som ansvarar för att kontoret hålls flytande vad gäller exempelvis posthantering, material samt beställningar av exempelvis förtäring.

Du kommer få en viktig roll att hoppa in med kort varsel för att hjälpa till vid tillfällig frånvaro. Från start kommer du gå bredvid en kollega som kommer ge dig en introduktion till arbetsuppgifterna. Rollen som Kontorsservicemedarbetare är självständig, men du kommer kunna fråga om råd samt bolla saker med kollegor inom kontorsservice på Västeråskontoret.

Du erbjuds

 • En fot in i bank -och försäkringsbranschen
 • För rätt person med driv och vilja, eventuella möjligheter att på sikt göra karriär inom bolaget Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • Posthantering
 • Utföra beställningar av bland annat förtäring och blommor
 • Inköp och tillhandahållande av kontorsmaterial
 • Ansvara för att hålla rent i lunchrum, pentryn & konferensrum

Vi söker dig som

 • Är studerande på en eftergymnasial nivå om minst 50% och har minst 1,5 år kvar av studierna.
 • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, detta då du kommer ha daglig kontakt med kollegor och externa personer genom både telefon och mail.
 • Har erfarenhet av att arbeta i Office-paketet.

Det är meriterande om du har

 • Innehar B-körkort då det kan förekomma kortare bilsträckor för att exempelvis hämta matbeställningar eller rekommenderade brev
 • Har arbetslivserfarenhet av en liknande roll sedan tidigare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten
 • Serviceinriktad
 • Självgående

Övrig information

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid vecka 27-31. Om samarbetet fungerar bra kan arbetet fortsätta på deltid under hösten, ca 1 gång i veckan eller vid behov.
 • Placering: Västerås.

Vi kommer att behöva ett utdrag ur belastningsregistret om du blir aktuell för tjänsten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Länsförsäkringar Bergslagen Ömsesidigt

Läs mer om hur det är att arbeta på Länsförsäkringar Bergslagen här.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Malin Nilsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på Vas01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103279

Ansök här