My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103111

Student sökes till uppdrag som uppvägningsoperatör hos läkemedelsföretag

Är du en driven, flexibel och ansvarstagande student, som vill smygstarta din karriär inom läkemedelsbranschen? Vill du arbeta deltid hos vår kund, som är en del av ett av världens största hälsovårdsföretag? Är du en lagspelare som gillar att ha roligt på jobbet? Vi söker nu en uppvägningsoperatör, deltid plus sommarjobb. Sök tjänsten redan idag!

Ansök här

Plats: Helsingborg, Stattena

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Deltid

Startdatum: April

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Hos vår kund i Helsingborg drivs massvis med olika projekt och här finns allt från produktion till forskning & utveckling. Avdelningen centraluppvägning är ett team på cirka 10 personer som arbetar med uppvägning och dokumentation av material.

På detta uppdrag kommer du att få stor insikt i hur läkemedelsproduktion fungerar och du kommer att få värdefull utbildning löpande, exempelvis inom GMP. Tjänsten passar dig som är intresserad av läkemedelsbranschen och som vill skaffa dig erfarenhet inom och kunskap om denne för din framtida karriär. Det finns goda möjligheter att arbeta långsiktigt på detta uppdrag men också chans till sommarjobb och examensarbete. Och för dig med rätt utbildning och rätt driv, och som efter dina studier vill fortsätta din karriär inom bolaget, är detta helt rätt deltidstjänst att söka!

Arbetsuppgifter

 • Scanning av råmaterial i system
 • Löpande dokumentation av ditt arbete
 • Uppvägning av material
 • Rengöring av utrustning
 • Truckkörning (om du har truckkort)

Vi söker dig som

 • Är studerande på eftergymnasial utbildning och har minst ett år kvar av studierna
 • Har ett intresse för produktion/tillverkning och gärna intresse för läkemedelsbranchen
 • God fysik då tyngre lyft förekommer
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då mycket av den dagliga kommunikationen och instruktioner är på dessa språk
 • Har möjlighet att arbeta minst 2 pass i veckan under terminerna och heltid delar av sommaren

Det är meriterande om du:

 • Är studerande på någon eftergymnasial utbildning inom bio-, kemi-, medicin- eller maskinteknik, el- och automation eller annan teknisk eftergymnasial utbildning såsom t ex förpackningsteknik, produktionstekniker eller logistik
 • Har truckkort, A2-A4

Som person har du förmågan att arbeta strukturerat och noggrant och på så sätt säkerställa kvalitén på ditt arbete. Att ta eget ansvar ser du som naturligt och du är därmed driftig och kommer med egna initiativ. Vidare är du som person flexibel och prestigelös då arbetsuppgifter, arbetstider och framförhållning kan variera.

Övrig information

 • Start: april
 • Omfattning och arbetstider: Deltid, minst 2 pass i veckan. Arbetstider är 07:30-16:00. Halvdagar kan förekomma.
 • Placering: Helsingborg, Stattena

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Helena Nielsen eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103111

Ansök här