My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102821

Student sökes till utvecklande extrajobb!

Trivs du med varierade arbetsuppgifter och i kontakt med människor? Uppskattar du självständigt arbete? Är du student och söker ett utvecklande extrajobb så är detta rollen för dig! Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Plats: Kiruna

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Deltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Vår samarbetspartner bedriver ett familjärt bolag inom industriell sanering och industriella städuppdrag och har sitt säte i Kiruna, men är verksam i hela Sverige. Det innefattar flertalet olika tjänster, bland annat oljesanering, fettsanering, asbestsanering, isblästring, högtryckstvättning samt kemikaliesaneringar.

De vill nu utöka teamet med en administratör där du kommer att ha ett flexibelt och givande extrajobb vid sidan av dina studier, och även möjligheten att själv planera din arbetstid. I rollen som administratör hos vår kund innefattar varierade arbetsuppgifter, bland annat administration inom fakturering, bokföring, skapa rapporter och underlag i Office-paketet. Till en början kommer du få upplärning av kollegor som ger dig en god introduktion blandat med digital uppföljning, för att du sedan kunna arbeta mer självständigt i arbetet. Allt eftersom du blir mer självgående kommer också arbetsuppgifterna att variera där du har möjlighet att stötta och driva processer utifrån vad som är aktuellt för vår samarbetspartner. Det kan innebära kontakt med myndigheter, sociala medier och mycket annat där du har möjlighet att axla ansvar.

Arbetstiderna kommer främst att vara på dagtid då du har kontakt med vår samarbetspartners kunder, men det kommer också finnas möjlighet till mer varierande arbetstider där du arbetar kvällstid eller helg för att följa upp andra administrativa arbetsuppgifter som är möjligt att genomföra på kvällar. Du förväntas arbeta 1-2 heldagar i veckan utspridda under veckan men det kommer finnas goda möjligheter att växla upp och arbeta cirka 50% eller mer framåt.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Academic Work och arbetar ute på uppdrag hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Skapa och bearbeta rapporter och olika underlag, främst i Excel
 • Arbete inom fakturering, kundreskontra och bokföring
 • Administration av varierande karaktär

Vi söker dig som

 • Är student på högskola eller universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift, detta för att båda språken förekommer i arbetet
 • Har god datavana och goda kunskaper inom Office-paketet, då detta kommer vara ditt centrala arbetsverktyg

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av arbete inom administration, reception eller liknande tjänst
 • Tidigare erfarenhet av arbetsuppgifter inom ekonomi som till exempel bokföring, fakturahantering
 • Erfarenhet av att arbeta med Fortnox

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Kommunikativ
 • Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Moa Sällström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102821

Ansök här