Sökresultat
Annons-ID: 15095656

Student till medicintekniskt företag i Malmö!

A. Menarini Diagnostics S.r.l., Italien Filial (Sverige)

Är du en nyfiken och ansvarstagande student ute efter extrajobb vid sidan av studierna? Look no further! Hos A. Menarini Diagnostics får du jobba med lagerplock och orderhantering två förmiddagar i veckan med möjlighet till sommarjobb. Sök redan nu!

Ansök här

Företag: A. Menarini Diagnostics S.r.l., Italien Filial (Sverige)

Stad: Malmö

Jobbkategori: Warehousing / Logistics

Omfattning: Deltid, Deltid, ca. 2 dagar i veckan

Startdatum: September

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

A Menarini Diagnostics är ett medicintekniskt företag som arbetar med att utveckla högteknologiska diagnostiksystem där de bland annat åtagit sig att ta fram innovativa lösningar på marknaden för In-Vitro diagnostik. Arbetet siktar främst mot att förbättra patienters livskvalitet samt för att ge vårdpersonal de bästa möjliga lösningarna för deras diagnostiska behov. Ett av A. Menarini Diagnostics huvudområden är diabetesvårdsprodukter - ett produktområde de aktivt arbetar med för att kunna leverera den mest omfattande portföljen av lösningar för glukosövervakning. Som medarbetare inom lager och order är ditt ansvar bland annat att säkra leveransförmågan och distributionen av blodsockermätare till vårdsektorn.

Du erbjuds

 • Detta är ett deltidsuppdrag på 2 dagar i veckan som initialt planerar att sträcka sig över vårterminen 2024 - främst tisdagar och torsdagar från kl. 9:00 till 12:00.

Arbetsuppgifter

 • Orderhantering
 • Bokning av fraktsedlar
 • Packning och skeppning
 • Lagerhantering

Vi söker dig som

 • Studerar en eftergymnasial utbildning med minst ett år kvar av studierna
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av orderhantering och kundservice
 • Grundläggande ekonomikunskaper
 • Har erfarenhet av Microsoft Excel
 • Obehindrat kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift då båda språk är vanligt förekommande i arbetet

Det förekommer lyft i denna tjänst och du behöver vara bekväm med att lyfta paket på upp mot 8 kg.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Självgående
 • Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här