Sökresultat
Annons-ID: 15097785

Student till Ragn-Sells kundservice i Örebro!

Ragn-Sells Recycling AB

Är du student och vill arbeta i en kundfokuserad och meningsfull roll där du blir en central del av Ragn-Sells miljöarbete? Just nu söker vi en kundservicemedarbetare på deltid som vill arbeta självständigt i en fartfylld roll mot både privat- och företagskunder, något vi tror passar dig vars hjärta klappar lite extra för service! Är detta tjänsten för dig? Ansök redan idag!

Ansök här

Företag: Ragn-Sells Recycling AB

Stad: Örebro

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Deltid, 1-2 dagar/vecka + sommarjobb

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I tjänsten kommer du samarbeta tillsammans med ett mindre team på fem personer i en regional kundservice. Du kommer att hantera ärenden från privat- och företagskunder med telefon och dator som främsta arbetsredskap. Din primära uppgift kommer vara att hantera inkommande ärenden (telefon, fax, mail, webb och besök) på ett effektivt och kundfokuserat sätt, samt säkerställa att företagets processer och riktlinjer följs. Det krävs därför att du utför arbetet med struktur och noggrannhet.

Arbetet är på deltid ca 1-2 dagar i veckan under terminerna, du kommer kunna jobba både hel- och halvdagar. Du kommer även ha möjlighet att arbeta mer i samband med ordinarie personals semester, framför allt under sommar- och vinterledighet.

Du erbjuds

 • Ett flexibelt deltidsjobb vid sidan av dina studier - perfekt för dig som är student och vill passa på att tjäna extra pengar!

Arbetsuppgifter

 • Svara på frågor gällande till exempel fakturor, produkter, tjänster och priser
 • Ta emot och registrera beställningar från kunder och generera arbetsordrar
 • Vid enklare förfrågningar prissätta/ge offerter mot basprislista
 • Ta emot och registrera reklamationer

Vi söker dig som

 • Är studerande på universitet eller högskola och har minst 1,5 år kvar av studierna, registreringsintyg behöver kunna uppvisas
 • Har tidigare erfarenhet från kundnära, serviceinriktat eller administrativt arbete, gärna gentemot företagskunder eller med försäljning
 • Behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift för att kunna kommunicera med företagets kunder
 • Besitter god systemvana och kunskaper i Office-paketet

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet från farligt avfall eller avfallsbranschen i stort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper

 • Serviceinriktad
 • Anpassningsbar
 • Självgående

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ett personlighetstest kommer att ingå i processen.

Övrigt

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid ca 1-2 dagar i veckan, hel- eller halvdagar under vardagar med arbetstider förlagda 07-16
 • Placering: Örebro, 5 minuters bilresa från universitetet

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ragn-Sells Recycling AB

Vår kund är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Nu söker vi en kundservicemedarbetare på deltid som kan förstärka det befintliga teamet.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här