My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100706

Studenter med intresse för bilar sökes till MrCAP!

MrCAP

Nu söker vi dig som har ett intresse för bilar! Till MrCAP söker vi studenter som får möjligheten att arbeta deltid vid sidan av studierna. Här kan du vänta dig ett arbete där du får utlopp för din noggrannhet, ansvarstagande och intresse för bilar. Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: MrCAP

Plats: Örebro

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Deltid, 1-2 dagar i veckan

Startdatum: Omgående enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

MrCAP arbetar med allt från en manuell rengöring till heltäckande behandlingar av deras kunders bilar. Detta innebär ett hantverksarbete där du och dina kollegor lägger stor vikt vid arbetet med bilarna. Du kan i din roll förvänta dig att främst arbeta med enklare arbetsuppgifter såväl exteriört som interiört i bilarna.

MrCAP söker nu fler kollegor då de i dagsläget arbetar med en internationellt etablerad elbilsaktör som kvartalsvis levererar hundratals nya bilar som ska förberedas inför slutleverans till kund. Detta är ett arbete som innebär periodvisa arbetstoppar och därav söker vi nu dig som kan arbeta vid sidan av studierna. Ett intressant, lättbegripligt och flexibelt extrajobb för dig som är student!

Du kommer främst att arbeta med preparationen av nya elbilar som ska levereras mot slutkund. Detta är ett arbete som bland annat innebär demontering av transportskydd av olika slag från bilarna som kommer direkt levererade från biltillverkaren. Vidare kan du förvänta dig att bland annat montera registreringsskyltar och stänkskydd. Allt eftersom att du blir mer bekväm i din roll kommer möjligheten finnas att få testa på fler arbetsuppgifter med variation.

Du erbjuds

 • Ett arbete vid sidan av dina studier
 • En arbetsplats med engagerade kollegor

Vi söker dig som

 • Är student på universitet/högskola med minst 1.5 år kvar av dina studier
 • Har ett genuint intresse för bilar
 • Innehar B-körkort
 • Behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av arbete med bilar, antingen från din egen fritid eller från arbete/utbildning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper

 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Kvalitetsmedveten

Övrigt

 • Arbetet sker initialt under vardagar 8-17
 • Du förväntas kunna arbeta 1-2 dagar i veckan

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

MrCAP

Läs gärna mer om MrCAP här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Louise Jylebäck eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100706

Ansök här