My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103306

Studenter till Linde Gas i Enköping!

Linde Gas AB

Ta chansen att skaffa dig värdefull erfarenhet från världens största kemibolag. Genom att arbeta som produktionsmedarbetare kommer du att dyka in i den spännande världen av kemisk industri och få insikt i de senaste teknikerna och processerna. På Linde Gas anläggningen prioriteras säkerheten alltid högst. De söker efter dig som är noggrann och uppmärksam på detaljer, som konsekvent följer etablerade processer och rutiner, samt tar ansvar för sin egen och andras säkerhet. Om du trivs med att arbeta i en fartfylld miljö har ett öga för detaljer, har ett sinne för att ta ansvar samt vill komma in på ett ledande teknikföretag, då kan detta vara det perfekta sommarjobbet för dig! Ansök idag - urval sker löpande!

Ansök här

Företag: Linde Gas AB

Plats: Enköping

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid, tvåskift (morgon/eftermiddag varannan vecka)

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Linde Gas är ett ledande industrigas- och teknikföretag med verksamhet i över 100 länder och ca 80 000 medarbetare globalt. Lindes produkter, tjänster och tekniska lösningar används i många branscher och tillämpningar, däribland inom kemi, papper & massa-, livsmedels-, elektronik-, verkstads-, stålindustrin och inom hälso- och sjukvården. Vi på Academic Work söker nu sommarpersonal till Linde Gas i Enköping. I denna roll kommer du att arbeta som produktionsmedarbetare och ha en betydande roll i det dagliga arbetet för att säkerställa noggrann och effektiv hantering av varje produkt. Arbetet inkluderar hantering av gas, vilket kräver höga säkerhetskrav där du kommer att få en gedigen introduktion med inledande utbildning i början av uppdraget.

För dig som kan börja jobba redan nu finns möjligheten att jobba deltid med start omgående, för att sen övergå till heltid från juni och sommaren ut.

Du erbjuds

 • En god upplärning/introduktion i början av uppdraget.
 • Arbeta i Lindes mest automatiserade fabrik.
 • Möjlighet till fortsatt deltidsarbete efter sommaren.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Plocka, fylla, märka och sortera gascylindrar.
 • Lastning och lossning av fordon.
 • Vara med och bidra till utvecklingen av avdelningens arbetsmetoder.

Vi söker dig som

 • Är studerande vid universitet eller högskola.
 • Är intresserad av teknik, automation, system, program och robotar
 • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har

 • Studerar inom någon av följande områden; teknik, logistik eller kemi.
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom produktion.
 • Har B1-truckkort. Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Linde Gas AB

Linde Gas AB är ett ledande industrigas- och teknikföretag med verksamhet i över 100 länder och ca 80 000 medarbetare globalt. Lindes produkter, tjänster och tekniska lösningar används i många branscher och tillämpningar, däribland inom kemi, papper & massa-, livsmedels-, elektronik-, verkstads-, stålindustrin och inom hälso- och sjukvården. För konsumenter erbjuder vi gasol- och mineralvattenprodukter. Deras mission är att göra världen mer produktiv genom att tillhandahålla högkvalitativa lösningar, teknologier och tjänster som gör våra kunder mer framgångsrika och hållbara och som bidrar till att bevara och skydda vår planet.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Cornelia Karlsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på Vas01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103306

Ansök här