Sökresultat
Annons-ID: 15097431

Studenter till outbound team på inkassobolag!

Om du vill tillhöra ett stöttande och peppande dream-team hade jag läst vidare om jag vore du! Om att vägleda människor och hitta lösningar på problem är ditt kall i livet, då kan detta vara det perfekta extrajobbet för dig. Här är ett grymt extrajobb som du som student med enkelhet kan kombinera med ditt plugg. Sök omgående om du är intresserad!

Ansök här

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Deltid, Deltid 8h/vecka, tillsvidare

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vår kund är ett inkassobolag som ägs av en norsk storbank, med både tryggheten av starkt kapital och möjligheten till flexibilitet och snabbrörlighet. De befinner sig nu på en stark tillväxtresa och vill stärka upp operations. Du kommer arbeta tillsammans med andra studenter med utgående samtal till kunder med betalningssvårigheter i syfte att nå en betalningsuppgörelse. Idag består teamet bland annat av 8 andra konsulter från Academic Work.

Kontoret ligger centralt i Hammarby Sjöstad med närhet till ett flertal restauranger eller promenadstråk. Du kommer att jobba 2 dagar/vecka och passen är förlagda 11.30-15:30 eller 15:30-19:30.

Du erbjuds

 • Ett flexibelt och meriterande deltidsjobb
 • En dedikerad konsultchef och karriärpartner

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • I den här rollen är telefonen ditt främsta verktyg! Du kommer utgå från en lista och ringa kunder som har betalningssvårigheter för att lägga upp en betalningsplan, utifrån gällande lagar och riktlinjer.Här kommer du få möjlighet att hjälpa, påverka och göra skillnad för personer som befinner sig i en utsatt situation, där målet alltid är en bra lösning som fungerar för alla parter.

Vi söker dig som

 • Student på universitet eller högskola, med minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Tidigare erfarenhet inom service
 • Tidigare erfarenhet av kundtjänst och telefonvana
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska då du kommer använda språken i tjänsten

Som person är du

 • Lyhörd och serviceminded
 • Ansvarstagande
 • Orädd

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Två pass per vecka måndag-torsdag kl. 11:30-15:30 eller 15:30-19:30
 • Placering: Hammarby Sjöstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här