info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099074

Studentjobb för den teknikintresserade!

Är du student och söker efter ett spännande extrajobb där du får utöka din erfarenhet och kompetens inom elektronik? Hos Etteplan erbjuds du en familjär arbetsplats, där du får arbeta med varierande produkter och tekniker mot marknadsledande teknikbolag. Det är den perfekta rollen för dig som är i början av din karriär och som vill lära av seniora kollegor inom branschen! Vi arbetar med löpande urval, sök redan idag!

Ansök här

Företag: Etteplan Sweden AB

Plats: Linköping

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Deltid, Deltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom engineering, inbyggda system, ioT och teknisk dokumentation med kunder inom industri, automotive, medtech. Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Den tekniska bredden gör Etteplan unikt och det skapar en perfekt miljö för dig som vill utöka kunskapen inom det tekniska området. Företaget har 4000 anställda, varav 700 i Sverige. Läs mer om Etteplan HÄR.

I denna roll kommer du finna ett bolag med stor teknisk bredd både i form av kunder och produkter. Dina arbetsuppgifter kommer ske i Etteplans produktion vilket kommer göra att du kommer omges av väldigt kompetenta kollegor som du kan bolla idéer och få stöttning ifrån.

Både Academic Work och Etteplan anser att studierna är en prioritering. Du kommer i dialog med Etteplan lägga upp en arbetsplan som kommer passa ihop med ditt schema i skolan. Arbetstiderna ligger under dagtid.

Du erbjuds:

 • En dedikerad konsultchef som kommer följa din utveckling och som gärna stöttar med nätverk vid sökande av jobb efter examen.
 • En flexibel roll som kommer fungera bra i kombination med dina studier.
 • Ett bolag som arbetar med spännande kunder och teknik i världsklass.

Arbetsuppgifter

 • Strukturera och förbereda komponentutskick till underleverantörer.
 • Sammansättning av produkt och kretskort samt ladda över befintlig mjukvara. Du kommer också föra logg över utfört arbete.
 • Testning av produkten.
 • Hantera leveranser och dokumentera lagersaldo.

Vi söker dig som

 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då det krävs vid interna samarbeten och dokumentation.
 • Studerar eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning. Exempelvis: elektronik, teknisk fysik, elektronikdesign eller maskinteknik.
 • Har ett intresse för elektronik och komponentsammansättning.
 • Finner intresse kring att följa detaljerade processer och instruktioner.
 • Är svensk medborgare då du kommer arbeta med kunder med säkerhetsklassad verksamhet.

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av arbete i produktion och är van vid dokumention.
 • Kunskap om elektronik.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten
 • Strukturerad
 • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Felix Fransson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099074

Ansök här