My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100643

Studentuppdrag som maskinoperatör i Helsingborg

Är du en kvalitetsmedveten, flexibel och ansvarstagande person som söker ett extraarbete parallellt med dina studier där även sommarjobb är inkluderat? Vi söker nu flera nya medarbetare till rollen som maskinoperatör till vår kund som ingår i ett av världens största hälsovårdsföretag. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Ansök här

Plats: Helsingborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Detta är en roll där du kommer vara en del av olika avdelningar och får arbeta i företagets produktion. I denna roll ingår även den meriterande chansen till sommarjobb.

Du erbjuds Vi på Academic Work har tillsammans med vår kund ett fint samarbete sedan många år tillbaka. Vi rekryterar och anställer varje år många maskinoperatörer på heltid och deltid till deras produktion i Helsingborg och nu behöver de ytterligare nya medarbetare. Denna annons gäller deltid för studenter.

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Hos vår kund i Helsingborg drivs massvis med olika projekt och här finns allt från produktion till forskning & utveckling.

Arbetsuppgifter

 • Drift och övervakning av maskiner inklusive rengöring av utrustning
 • Processkontroller på produkter
 • Elektronisk batchdokumentation

Vi söker dig som

 • Innehar truckkort
 • Är intresserad av arbete inom produktions/tillverkningsindustrin
 • Studerar på högskola/universitet och tar examen tidigast år 2025
 • Har goda kunskaper både i tal och skirft i det svenska språket, då kommunikationen på avdelningen dagligen sker på svenska
 • Är flexibel då skiftarbete förekommer

Det är meriterande om du har något av följande:

 • Liknande arbete som maskinoperatör
 • Arbetat inom produktion/tillverkning
 • Erfarenhet från läkemedelsbranschen
 • GMP

Som person har du förmågan att arbeta strukturerat och noggrant och på så sätt säkerställa säkerheten och kvalitén i ditt arbete. Att ta eget ansvar ser du som naturligt och du är därmed driftig och kommer med egna initiativ. Du är en prestigelös lagspelare som gillar att samarbeta med kollegor och tar hänsyn till teamet.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetesmedveten
 • Samarbetsinriktad
 • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Nellie Engström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100643

Ansök här