My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101944

Studerande Customer Service & Logistics Assistant till OMYA i Malmö!

OMYA Aktiebolag

Är du student i början eller mitten av din utbildning och söker ett meriterande extrajobb där du får möjlighet att samla på dig erfarenhet inom logistik, service och administration? Är du dessutom en person som drivs av utveckling samt trivs i en roll med många kontaktytor och högt tempo så kan detta vara det perfekta extra- och sommarjobbet för dig! Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Företag: OMYA Aktiebolag

Plats: Södra Tullgatan 3, Malmö

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Heltid, under sommaren. Vardagar 8.00-16.00

Startdatum: Omgående 1-2 dagar i veckan under terminen samt heltid under sommaren

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

I rollen som Customer Service & Logistics Assistant på OMYA i Malmö kommer du att bli en nyckelspelare för att leverera högsta service till OMYAS kunder på den nordiska marknaden, men med fokus på framförallt Sverige och Danmark. Du kommer att ingå i ett dynamiskt och engagerat team på 5 personer där samarbete, vilja att ständigt lära sig mer och energi är tre ord som präglar teamet. Du kommer att arbeta med kundkontakt och orderadministration samt hantera hela flödet från det att en order kommer in och registreras i SAP till att stötta upp vid fakturering.

Arbetsuppgifter

 • Kundkontakt
 • Orderadministration
 • Orderregistrering i SAP
 • Bokning av transporter
 • Koordinering internt
 • Hantering av fakturaärenden

Vi söker dig som

 • Har pågående eftergymnasiala studier, med fördel inom transport, logistik, ekonomi eller service management och minst 1 år kvar av studierna
 • Har erfarenhet av att arbeta inom service, logistik eller administration
 • Har en god datorvana och är inte rädd för att använda telefonen som arbetsverktyg
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift då du kommer att arbeta i båda språk dagligen.

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av affärssystemet SAP eller liknande

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Ansvarstagande
 • Noggrann
 • Strukturerad
 • Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

OMYA Aktiebolag

Omya är en av världens ledande tillverkare av industrimineral – främst fyllmedel och pigment som härrör från kalciumkarbonat och dolomit – och är också en global distributör av specialkemikalier. Omya erbjuder en mängd lösningar som bidrar till kundernas konkurrenskraft och produktivitet inom säljsegmenten Construction, Paper & Board, Polymers och Envitonmental Solutions. Omya grundades i Schweiz år 1884 och har idag med 9000 anställda en global närvaro på mer än 175 platser i över 50 länder.

För att möta de grundläggande behoven hos nuvarande och kommande generationer, har Omya åtagit sig att genomföra principerna för en hållbar utveckling på alla nivåer i företaget och skapar mervärde genom produkter och tjänster som utvecklats på ett ansvarsfullt sätt. De flyttade in i nya fräscha lokaler under 2021 i centrala Malmö vid Södertull.

För att läsa er om företaget, klicka här!

Bli direktrekryterad till OMYA Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Linnea Murmark eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101944

Ansök här