My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102970

Studerande konstruktör till Bjurenwall Laurea i Kolbäck

Bjurenwall Laurea Aktiebolag

För dig som är studerande, har kunskaper i CAD och ett intresse för konstruktion med inriktning stålbyggnation letar vi nu efter en engagerad konstruktör som trivs med varierande arbetsuppgifter och som vill ta eget ansvar för att stödja teamet hos Bjurenwall! Här finns också möjlighet till heltidsanställning efter avklarad examen - ansök idag! Urval sker löpande.

Ansök här

Företag: Bjurenwall Laurea Aktiebolag

Plats: Kolbäck

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Deltid, ca 2-3 dagar/vecka

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Bjurenwall Laurea är ett företag med specialisering inom konstruktion, tillverkning och byggnation av tankar och silor. I denna roll kommer du att arbeta nära teamet och ge stöd till en senior konstruktör genom att hantera olika arbetsuppgifter. Det inkluderar assisterande vid skapandet av ritningar samt hantering av enklare administrativa arbetsuppgifter för att underlätta för dina teammedlemmar. I din roll deltar du aktivt i skapandet av ritningar, i dagsläget i 2D CAD, och framåt är du med i övergången till 3D CAD. Ditt engagemang kommer att bidra till att säkerställa att Bjurenwall fortsätter leverera högkvalitativa och skräddarsydda lösningar för sina kunder inom tank- och silobranschen. Med fokus på teamwork och en mångsidig arbetsroll kommer du att vara en värdefull tillgång för företaget och bidra till dess framgång.

Du erbjuds

 • Samarbete med en dedikerad konsultchef under uppdragsperioden
 • Möjlighet till heltidsuppdrag efter avslutade studier hos Bjurenwall
 • Bli en del av en trygg organisation där kvalitet prioriteras före kvantitet
 • En plats i ett team med närvaro av erfarna kollegor som har roligt tillsammans

Arbetsuppgifter

 • Stötta senior konstruktör med ritningsunderlag i CAD
 • Svara på frågor och agera som en administrativ stöttepelare för att underlätta teamets dagliga arbete
 • Arbeta med Excel för att organisera och hantera projektdata

Vi söker dig som

 • Studerar vid en pågående YH/universitetsexamen inom bygg, konstruktion eller likvärdig teknisk inriktning, med planerad examen HT-24 eller VT-25
 • Goda kunskaper i CAD, 2D och/eller 3D
 • Utmärkta kunskaper inom Excel där du hanterar formler och andra avancerade funktioner
 • Talar och skriver obehindrat i svenska, då språket förekommer i det dagliga arbetet Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet inom industri- och/eller byggbranschen. Erfarenheten kan vara både praktisk och teoretisk.
 • Erfarenhet av Alibre
 • Erfarenhet av certifieringsarbete
 • KMA-kunskaper

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Innovativ
 • Självgående
 • Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bjurenwall Laurea Aktiebolag

Bjurenwall är en framstående tillverkare av silor och cisterner med en unik tillverkningsmetod. Deras behållare, oftast tillverkade av galvaniserad stålplåt, används för lagring av olika produkter. Valet mellan galvaniserad stålplåt och rostfritt stål ger Bjurenwall kunder flexibilitet och hållbarhet. De erbjuder även ett brett sortiment av tillbehör för att möta olika behov. Deras huvudprodukt är nu lagring av vätskor, särskilt vatten för brandsläckningssystem, och företaget strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar som uppfyller kunders specifika krav.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Lisa Melander eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på Vas01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102970

Ansök här