Sökresultat
Annons-ID: 15097512

Studerande lagermedarbetare till Hatteland Technology AB

Hatteland Technology AB

Är du studerande och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna? Nu söker vi åt Hatteland Technologys räkning en lagermedarbetare till deras lager i Täby. Du kommer att vara en viktig kugge i ett mindre team på lagret. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: Hatteland Technology AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Warehousing / Logistics

Omfattning: Deltid, Deltid 3 dagar/ vecka

Startdatum: Så snart som möjligt

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Hatteland Technology är en global teknikpartner för systemintegratörer inom ett brett spektrum av industrier. De tillhandahåller skräddarsydda lösningar som omfattar bildskärmar, paneldatorer, industriell automation, nätverkshårdvara, CCTV och mjukvara. Vi söker dig som är intresserad av att lära dig branschen i en roll där du står nära produktionen och får en chans att jobba bredvid hängivna kollegor i ett sammansvetsat team. Vi ser gärna att du kan jobba 2-3 dagar i veckan. Dina arbetstider kommer att främst att vara i 3 h mellan kl. 10-15.

Du erbjuds

 • Att vara en viktig medarbetare i ett mindre team
 • Erfarenhet inom lagerarbete

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Ta hand om inleveranser och registrera dessa i ordersystemet
 • Hantera och verifiera utleveranser
 • Plocka produkter från lagret

Vi söker dig som

 • Har en gymnasieexamen, gärna teknikinriktad
 • Studerar på eftergymnasial nivå minst med minst 1 år kvar till examen
 • Klarar av vissa tunga lyft

Det är meriterande om du har elektronikutbildning eller ett intresse för elektronik sedan tidigare.

Övrig information

 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Deltid 2-3 dagar/vecka
 • Placering: Täby

Vår rekryteringsprocess

Nästa steg i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester via Assessio. Efter genomförda tester kommer vi att kontakta kandidater. Länk till testerna finner du här

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Hatteland Technology AB

Om du vill veta mer om Hatteland kan du läsa mer via denna länk

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här