info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099693

Studerande order/transportadministratör till Sävjo Plastic!

Studerar du logistik eller liknande och söker ett meriterande deltids- och sommar jobb? Se hit! Nu har du möjligheten att få axla rollen som order- och transportadministratör hos Sävjo Plastic!

Ansök här

Företag: Sävjo Plastic AB

Plats: Bodafors

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Deltid, 8-12h/v (heltid under sommaren)

Startdatum: Önskad start är i mars/april

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Academic Work söker nu för Sävjo Plastics räkning en order- och transportadministratör på deltid. I denna spännande roll kommer du att inneha en central position i företagets dagliga verksamhet, där ditt arbete kommer att involvera nära samarbete med både kunder och logistikpartners. Ditt huvudansvar kommer att omfatta orderhantering, kundkommunikation samt koordinering av frakt och transport. Genom att upprätthålla nära kontakter med kollegor från olika avdelningar kommer du att bidra till att optimera företagets processer och stärka leveranskedjan.

För att trivas och lyckas i den här rollen är det viktigt att du har goda kommunikationsfärdigheter och har förmågan att hantera utmanande kundsituationer med en professionell och serviceinriktad inställning. Arbetsdagarna kan variera och innebära olika utmaningar, vilket gör det nödvändigt för dig att vara flexibel och anpassningsbar till föränderliga arbetsförhållanden. Genom att aktivt samarbeta med dina kollegor på olika avdelningar kommer du att bidra till att säkerställa en effektiv och smidig arbetsprocess.

Du erbjuds

 • En god introduktion till arbetet.
 • Ett meriterande deltids- och sommarjobb.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för att lägga in och hantera alla kundordrar.
 • Skapa och upprätthålla starka relationer med kunder genom telefonkontakt och ordertjänst.
 • Samordna och följa upp leveranser.
 • Bokning och koordinering av frakt och transporter för att säkerställa snabb och effektiv leverans till kunder.

Vi söker dig som

 • Har pågående eftergymnasiala studier inom logistik eller likvärdigt och har minst 2 år kvar av studierna.
 • Har förmågan att hantera stressiga situationer, agera snabbt och effektivt samt hantera flera uppgifter samtidigt.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift då arbetet sker på båda språken med kollegor och leverantörer.
 • Har B-körkort, då du måste kunna ta dig mellan fabrikerna som ligger både i Bodafors och Sävsjö, samt till lagret.

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av en liknande roll inom order- och transportadministration.
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Affärsinriktad

Övrig information:

 • Arbetet kommer främst utgå från fabriken i Bodafors, men resor i tjänsten kan förekomma mellan fabriker och lager.
 • Arbetstiderna är mån-tors 06:30-16:15 och fredag 06:30-12 under sommaren (tiderna är flexibla när det inte är heltid).

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Sävjo Plastic AB

Sedan 1967 har företaget verkat inom plastområdet. Idag använder vi ABB-Wemo-Fanuc robotar med enkel- och dubbelgjutning. Här går produktionen 24 timmar om dygnet, veckans alla dagar i båda våra produktionsenheter i Bodafors och Sävsjö. Sävjo Plastic arbetar kontinuerligt för att minska företagets miljöpåverkan. Senaste åren har maskinparken förnyats med marknadens mest energieffektiva maskiner, helelektriska formsprutor som drivs med el från sol, vind och vatten. Från samma resurs drivs även en 100% eldriven transportbil som sköter de interna transporterna och den senaste satsningen är användningen av fossilfri råvara (tallolja) med spårbarhet. Sävjo Plastic är ett prisbelönat företag som bland annat uppmärksammats för sitt miljö- och innovationsarbete. Dessutom har de blivit utsedda till ett av Sveriges ledande tillväxtföretag av Dagens Industri och blivit prisade med en mästergasell 2021.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Dominika Gustafsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099693

Ansök här