info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098694

Studerande supportmedarbetare till Dagab!

Dagab Inköp & Logistik AB

Är du på jakt efter ett meriterande och långsiktigt extrajobb att kombinera studierna med? Just nu söker vi problemlösande och serviceinriktade studenter till Dagabs Butikssupport. Här har du chansen att bli en del av en ledande koncern där du som medarbetare får arbeta med frihet under ansvar. Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Företag: Dagab Inköp & Logistik AB

Plats: Jönköping

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Deltid, 12 h/vecka

Startdatum: Januari 2024

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vi söker nu studenter som önskar ett givande extrajobb till Dagabs First Line Support. Du kommer att ingå i en studentpool som till våren ska växa med nya medarbetare. På avdelningen arbetar ni med butikssupport och svarar på ärenden som kommer in från butikerna i koncernen. Här får du möjlighet att arbeta inom ett öppet och lärande arbetsklimat där varje enskild medarbetares kompetens tas tillvara på. Arbetet sker självständigt men med gemensamma mål i teamet, därför lägger vi stor vikt vid att hitta dig som vill vara med och ta ansvar för gemensamma resultat och förstår vikten av att leverera kvalitet.

Tjänsten passar dig som har ett flexibelt schema men som önskar kontinuitet i arbetet. Vi förväntar oss att du arbetar minst 2 pass i veckan, sammanlagt 12 h, där de flesta passen är stående men där du även kan komma att behöva hoppa in med kort varsel. Arbetspassen är förlagda dagtid, kvällstid och helger där beredskap förekommer. Vidare ser vi gärna att du ser detta som ett långsiktigt uppdrag och vill arbeta under hela din studietid samt att du vill komma in och arbeta heltid under sommar och julledighet.

Du erbjuds

 • Ett flexibelt extrajobb i en ledande koncern som ger möjlighet till goda meriter för framtida jobbsökande
 • En energifylld arbetsplats med härliga kollegor. En arbetsplats där vi kan lova dig att du kommer ha roligt varje arbetspass
 • Heltidsjobb under sommar- och jullov

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Som supportmedarbetare har du ett heltidsansvar över att lösa de ärenden som kommer in
 • Du svarar på frågor om exempelvis ändringar och justeringar av order, leveranser, reklamationer samt likartade ärenden
 • Du ansvarar för att besvara kundernas frågor via telefon, e-post och chatt

Vi söker dig som

 • Studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1,5 år kvar av dina studier samt ser långsiktigt på detta uppdrag
 • Kan arbeta minst två pass i veckan, en helgdag i månaden samt mer under storhelger, sommar- och julledighet
 • Har en god datorvana då datorn är ditt främsta arbetsverktyg
 • Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i både tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver detta
 • Har möjlighet att arbeta fler pass under dina första två veckor av upplärning
 • För att vara aktuell för tjänsten ska du inte ha någon utbytestermin inplanerad, då rollen är långsiktig

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten
 • Serviceinriktad
 • Affärsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Dagab Inköp & Logistik AB

Dagab ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt. Som supportbolag har Dagab en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution. Läs gärna mer om Dagab här.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Vilma Thunberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098694

Ansök här