My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103413

Koordinator till Martin & Servera

Martin & Servera

Vi söker dig som trivs att arbeta affärsnära och är en stjärna på att ge service och att säkerställa hög kundnöjdhet. Som Supportkoordinator kommer du att hjälpa kunder att utvecklas och bli mer lönsamma med hjälp av Martin & Serveras tjänster och samarbetspartners!

Ansök här

Företag: Martin & Servera

Plats: Kungsholmen, Stockholm

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Heltid, 12 månaders uppdrag

Startdatum: 1 juni

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Avdelningen Restaurangtjänster på Martin & Servera arbetar med att hjälpa kunder genom att erbjuda tjänster och utbildningar som utvecklar och skapar en större lönsamhet i deras verksamheter. Du kommer bli en del av ett kreativt team som säljer, utbildar, supportar och konsultar deras kunder inom dessa områden. Teamet består i dagsläget av 10 personer och tillsammans har de roligt ihop, utvecklar och stöttar varandra.

Martin & Servera värnar om att ha en bra balans mellan jobb och privatliv. De arbetar i en hög förändringstakt där du har stor möjlighet att vara med och påverka.

Du erbjuds

 • Bli en del av ett välmående och högpresterande team som brinner för kundkontakt
 • Arbeta i ett framgångsrikt affärsområde med en stadig tillväxt hos kunderna
 • Fina nya lokaler på huvudkontoret på Kungsholmen
 • En dedikerad konsultchef

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med stöd och support till kunder via mail och telefon
 • Vara behjälplig i frågor från kunder, leverantörer och samarbetspartners
 • Arbeta med uppföljning och bearbetning för att öka användandet av Martin & Serveras tjänster i samarbete med sälj- och marknadsavdelningen
 • Ge input kring hur Martin & Servera kan förbättra och utveckla deras tjänster samt vara involverad i test av nya funktioner

Vi söker dig som

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av service, det är stort plus om du har arbetat inom mat- och dryckesbranschen
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har goda IT-kunskaper, du får gärna ha arbetat i ett CRM eller ärendehanteringsystem

Det är meriterande om du har

 • En eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, ekonomi, försäljning, projektledning eller annan för tjänsten lämplig inriktning
 • Erfarenhet av digital marknadsföring

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

Detta arbete innebär mängder med kontakter med andra människor såväl med kunder, partners som med andra avdelningar inom företaget. Du är därför en person som tar initiativ till nya bekantskaper, gillar att samarbeta och har lätt för att skapa förtroende, relationer och nätverk. Du har lätt för att lära och arbetar löpande med att förenkla och förbättra ditt ansvarsområde. Du brinner för att leverera en hög service och har en stark egen drivkraft och en vilja att arbeta för att uppnå satta mål. Du är en lösningsorienterad person som gillar att arbeta i en snabb förändringstakt och inspireras av förändring.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Martin & Servera

Martin & Servera är Sveriges ledande restauranggrossist och levererar dagligen drycker, färskvaror, livsmedel, utrustning, tjänster och kunskap till restauranger och storkök. Martin & Servera-gruppen består av moderbolaget Martin & Servera samt dotterbolagen Martin & Servera Restauranghandel med restaurangbutiker, Martin & Servera Logistik, Galatea och Sorundahallarna. Tillsammans gör vi på Martin & Servera-gruppen skillnad för alla som älskar mat och dryck. Med omtanke om varandra, våra kunder och vår planet gör vi varje dag lite godare. Som medarbetare hos oss är du en viktig del av vår framgång. Här tas dina erfarenheter, idéer och kunskaper tillvara och vi växer och utvecklas tillsammans. Välkommen till oss!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Helena Runér eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103413

Ansök här