info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098240

Supporttekniker till bolag som gör skillnad

Har du några års erfarenhet inom second line support och vill ta ett spännande nästa steg i din IT-karriär, se hit! Nu har du chansen att bli en del av ett dedikerat team på ett branchledande företag med goda utvecklingsmöjligheter. Ta chansen idag och sök till vår nya second line IT-support.

Ansök här

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Företaget i fråga söker just nu en serviceminded IT Support i second line för att utöka deras team på 6 engagerade individer. Som IT Supporttekniker kommer du vara med i diverse mindre projekt inom IT-support vad gäller att bland annat tillhandahålla klassisk support till våra användare, installera och konfigurera nätverkskomponenter men även felsöka i mjuk- och hårdvara. Det innebär att du kommer ha varierande uppgifter som kan innebära support över telefon men även via fältbesök vilket gör att du bör vara flexibel och van vid att arbete i ett högt tempo.

Du erbjuds

  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • En harmonisk och trevlig arbetsomgivning

Vi söker dig som

  • Har tidigare erfarenheter inom second line IT-support
  • Är serviceminded och brinner för att hjälpa användare
  • Har goda kunskaper i Svenska och Engelska
  • Har B-körkort då du förväntas åka ut på fältbesök

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sabrin Kanone eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sabrin.kanone@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098240

Ansök här