info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099419

System Engineer till globalt elektronikbolag!

Vi letar nu efter vår kunds nästa System Engineer som kommer få möjligheten att arbeta med världens mest avancerade lasermönstergeneratorer för fotomaskskrivning. Nästan alla displayer du ser omkring dig i TV-apparater, datorer, surfplattor, mobiltelefoner osv. tillverkas med hjälp av vår kunds teknologi! Vi letar efter dig som har en eftergymnasial utbildning inom fysik, elektronik eller mekanik samt har några års relevant erfarenhet. Vi tror även att du är nyfiken och mycket angelägen om att bidra i ett team som utvecklar världsklassprodukter. Låter det som dig? Sök idag då vi går igenom ansökningarna löpande!

Ansök här

Plats: Täby

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som System Engineer hos vår kund kommer dina arbetsuppgifterna innefatta en blandning av praktiska moment såsom hands-on arbete med systemen, och teoretisk analys och förståelse av systemprinciper. Du kommer till stor del utföra ditt arbete i renrumsmiljö.

Du erbjuds

 • En möjlighet att arbeta med avancerad teknik i absoluta framkant där såväl utveckling som produktion finns i huset
 • Ett företag med ett öppet och hjälpsamt företagsklimat där alla funktioner är viktiga och spelar en roll i framgången. Här jobbar människor i olika åldrar, med olika erfarenheter och från olika delar av världen vilket är något som ses som en styrka för en innovativ arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

 • Integrera nya delsystem i det kompletta systemet
 • Verifiera system- och delsystemsfunktionalitet
 • Kalibrera och finjustera systemet för att uppfylla specificerad prestanda
 • Avancerad felsökning och analys
 • Bearbeta och mäta masker
 • Bygga prototyper och testbänkar

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial examen inom fysik, elektronik, mekanik eller liknande
 • Har erfarenhet av Linux/Unix
 • Har erfarenhet av litografi
 • Har erfarenhet av arbete i renrumsmiljö
 • Är flytande i Svenska & Engelska, både i tal och skrift då båda språken används inom organisationen

För denna tjänst kommer en säkerhetskontroll att genomföras som ett steg i processen.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Som person är du självgående, har en öppen attityd och bra kommunikationsförmåga. Du är lösningsorienterad och analytisk. Du trivs med att praktiskt arbeta för att få saker att fungera. Inte minst har du ett stort intresse för teknik och trivs med att arbeta i ett team. Vi tror att du antingen nyligen har tagit examen eller har några års erfarenhet, att du är nyfiken och mycket angelägen om att bidra i ett team som utvecklar världsklassprodukter

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Julia Fresk eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn10@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099419

Ansök här