My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101186

Systemadministratör inom IT-säkerhet!

Välkommen in till ett av Linköpings främsta försvarsbolag. Här får du arbeta i ett klimat som kantas av kvalitet, framåtanda och kreativ problemlösning. Nu erbjuds du, som vill arbeta med systemadministration inom IT-säkerhet, en fantastisk möjlighet i en roll där du kommer få växa och utvecklas. Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Plats: Linköping

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Långsiktigt uppdrag

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I denna roll kommer du ingå i ett team som arbetar mot drift och förvaltning av IT-miljöerna. Här kommer du komma in i en varierad vardag hos en avdelning som ansvarar för hela infrastrukturen, från övervakning och sårbarhetsskanning till nätverk och installation av hårdvara. Du kommer i din roll arbeta med support på inkommande ärenden, förvaltning och incidenthantering samt dokumentation. För att trivas här tror vi alltså det är viktigt att du dels trivs väl i problemlösande arbete, dels gillar att arbeta kommunikativt och serviceinriktat mot dina kollegor och interna kunder.

Du erbjuds

I denna roll kommer många dörrar öppnas för dig som verkligen vill bli duktig i området. Du kommer få arbeta brett och lära dig flertalet områden samtidigt som du framåt har goda möjligheter att specialisera dig åt något håll du själv brinner mer för. I en motiverande och kreativ miljö vågar vi nästan lova att du dessutom kommer ha fantastiskt roligt under dina arbetsdagar!

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildningsbakgrund inom systemvetenskap eller liknande
  • Har ett genuint intresse för teknisk problemlösning inom IT som du kan redogöra för genom bakgrund, egna projekt eller liknande
  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, då det krävs i det dagliga arbetet
  • Har svenskt medborgarskap, detta då tjänsten är placerad i säkerhetsklass och kräver en godkänd säkerhetsprövning utifrån 3 kap 1§ i Säkerhetsskyddslagen. Läs mer om vad en säkerhetsprövning innebär här

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet inom nätverk

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Problemlösande
  • Självutvecklande
  • Samarbetsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Vilma Thunberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101186

Ansök här