My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15096737

Systemförvaltare som vill bidra till förändring och hållbarhet

Ragn-Sells Recycling AB

Vill du vara en del av ett framstående företag som prioriterar hållbarhet och strävar efter att göra en positiv inverkan på vår miljö? Då kan rollen som systemförvaltare hos Ragn-Sells vara din nästa spännande karriärmöjlighet! Vi söker nu tre engagerade systemförvaltare som kommer vara en viktig del av Ragn-Sells fortsatta tillväxt och framgång. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad och bidra till en mer hållbar framtid, sök redan idag!

Ansök här

Företag: Ragn-Sells Recycling AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vi söker en erfaren individ med gedigen kunskap inom Microsoft 365. Erfarenhet av att arbeta med SharePoint, Teams och Office-paketet. Vi ser gärna att du har förvaltat dessa system och har förmågan att optimera deras användning.

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sells vill vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Här erbjuds du att arbeta i ett företag med stark entreprenörsanda och driv med fullt fokus på tillväxt!

Apropå tillväxt; Ragn-Sells befinner sig i en tillväxtresa och behöver därför stärka sitt team med en ny systemförvaltare med utgångspunkt i Stockholm. Teamet du kommer tillhöra består I dagsläget av 12-15 personer, där den gemensamma nämnaren är att alla tror på enkla lösningar, är ansvarstagande och har en framåtanda och helhetssyn på organisationen.

Ragn-Sells huvudkontor ligger i Sollentuna och är en imponerande byggnad som är modern och välutrustad. Den är utformad med hållbarhet och miljö i fokus, vilket är kärnan i deras verksamhet. Här är du omgiven av grönska och du får en trivsam och inspirerande arbetsmiljö, bara ett stenkast från natursköna Norrviken!

Du erbjuds

 • Arbete på ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö, som värnar om hållbarhet och en grönare planet
 • Goda utvecklingsmöjligheter och kontinuerlig kompetensutveckling
 • En dedikerad konsultchef som erbjuder coachning, professionell utveckling och stöd framåt som karriärpartner

Anställningen kommer börja som ett konsultuppdrag genom oss på Academic Work, med ambition är att du framåt ska bli direkt anställd av vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • Effektivt samordna och samarbeta med andra team och specialister för att uppnå gemensamma mål och säkerställa smidig drift och förvaltning av systemen
 • Arbeta aktivt för att driva utvecklingen av systemen i enlighet med företagets affärskrav och IT-strategi
 • Tydligt definiera nyckeltal för att mäta prestanda och framsteg inom systemförvaltningen samt följa upp och rapportera dessa regelbundet
 • Arbete med inköp, beställning och hantering av anbud

Vi söker dig som

 • Har några års erfarenhet som systemförvaltare alternativt förvaltningsledare
 • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift
 • Kunskap inom MS 365, SharePoint, Azure, Teams

Vi ser det som meriterande om du har:

 • Hanterat IT-leveranser i större organisationer
 • Erfarenhet från återvinningsbranschen

För att lyckas i rollen ser vi att du är problemlösande, samarbetar väl med andra, är en god kommunikatör och har ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sabrin Kanone eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sabrin.kanone@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15096737

Ansök här