Sökresultat
Annons-ID: 15096652

Systemingenjör till CTT i Nyköping!

CTT Systems AB

Är du en elektronikingenjör och vill arbeta med produktutveckling? Är du dessutom intresserad av flygplansteknik och vill jobba tillsammans med dina kollegor för att utveckla företagets produkter? Hos CTT systems har du chansen att utvecklas oavsett om du är i början av din karriär eller besitter erfarenhet sedan tidigare. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Företag: CTT Systems AB

Stad: Nyköping

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

CTT förstärker nu sin utvecklingsavdelning och vi söker för deras räkning en elektronikingenjör för att arbeta med produktutveckling och verifiering/kvalificering av tekniska system inom flyg. Det krävs inom flygbranschen ett omfattande dokumentationsarbete för projekt- och produktframtagning och de använder sig både av beräkningar och testverksamhet för att verifiera och kvalificera sina produkter. Du välkomnas in i ett bolag med god sammanhållning, där du, både på egen hand och tillsammans med dina kollegor kommer vara med och driva arbetet framåt. Dessutom kommer du få möjlighet att arbete med stora kunder, såsom exempelvis Boeing och Airbus!

Du erbjuds

 • Att få utvecklas och stöttas av erfarna kollegor i teamet.
 • En roll i ett spännande bolag som präglas av händelser i omvärlden.
 • En dedikerad konsultchef som kommer vara med och stötta under hela uppdraget.

Arbetsuppgifter

 • Du kommer arbeta med produktutveckling och verifiering av tekniska system
 • Arbetet innebär delaktighet under hela händelseförloppet där du kommer utgöra en viktig del i arbetet från idé till certifiering
 • Dokumentation och testning av produkter

Vi söker dig som

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs vid samarbeten och dokumentation
 • Ingenjörsutbildad, gärna med inriktning el och elektronik
 • Är strukturerad och har god analytisk förmåga

Det är meriterande om du har

 • Programmeringskunskaper i C
 • Kunskap/erfarenhet inom kvalificeringsprovning av elektronikenheter för flygandeprodukter enligt regelverk RTCA DO160 är meriterande.
 • Erfarenheter från flygindustrin

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten
 • Självgående
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

CTT Systems AB

CTT Systems AB]( http://www.ctt.se/sv/) är ett företag som verkar inom flygbranschen. De specialiserar sig på produkter och system som kontrollerar luftfuktigheten både i kabinen och i flygplanskroppen. Bland deras kunder finns Boeing, Airbus och olika flygbolag. Deras mål är att vara den ledande leverantören av produkter för luftfuktighetskontroll på flygplan för att berika flygbolagen och miljön och människorna ombord. Företaget startades 1991 i Nyköping och har sedan starten tagit över en större och större del utav marknaden. De har cirka 65 anställda i Nyköping och även en del mindre enheter i andra delar av Sverige som gör att bolaget består av strax under 100 anställda.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här