My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104286

Systemingenjör till Husqvarna Group!

Husqvarna AB

Är du intresserad av att vara med och skapa framtidens utvecklingsavdelning hos Husqvarna? Nu har du chansen att vara med och forma en spännande satsning på handhållna batteriprodukter för deras privatkunder. Vi välkomnar dig till ett team där alla delar en gemensam vision och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Ansök här

Företag: Husqvarna AB

Plats: Huskvarna

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Academic Work söker nu för kund räkning en systemingenjör till deras nya utvecklingsavdelning! På den här avdelningen kommer man att fokusera på att utveckla batteridrivna verktyg som motorsågar, grästrimmers, blåsare och häcksaxar, skräddarsydda för privatmarknadens behov. Med deras 18-volts plattform stöder Husqvarna den globala marknaden, i nära samarbete med deras Kina-baserade R&D-funktion. Samtidigt fortsätter dem att förbättra sitt egna 36-volts system för att möta deras kunders unika behov.

I rollen som systemingenjör har du ansvaret för systemarbetet kring arkitektur och krav för både nuvarande och framtida handhållna produkter. Du kommer att navigera genom komplexa system bestående av mjukvara, elektronik och mekanik, med stor möjlighet att påverka teknikvalen för nästa generations handhållna produkter. Din huvudsakliga uppgift är att vara ansvarig för att samla in och definiera krav, samt att utforma arkitekturen och koordinera systemet inom projekten. Du kommer att hantera frågor om hur olika funktioner ska implementeras för att uppnå de bästa produktfunktionerna för våra kunder, samtidigt som kostnadseffektivitet beaktas.

Ditt arbete innebär att du regelbundet agerar som en centralfigur i tvärfunktionella sammanhang, där alla delar av utvecklingsorganisationen är involverade. Dessutom ansvarar du för att dokumentera systemet både internt och externt, samt för att leda det löpande säkerhetsarbetet tillsammans med certifierade organ.

Du erbjuds:

  • Möjligheten att vara med från början och forma både kulturen och dynamiken på avdelningen.
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

  • Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom elektronik, teknisk fysik, mekatronik eller mjukvara
  • Har ett brinnande tekniskt intresse och ett driv att ständigt utvecklas
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska, då det krävs i det dagliga arbetet med kunder och kollegor

Det är meriterande om du har

  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med kravställningar i produktutvecklingsprojekt
  • Tidigare erfarenhet av process- och metodutveckling

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Problemlösande
  • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Husqvarna AB

Husqvarna Group har över 330 år av innovation i bagaget och levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Dominika Gustafsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104286

Ansök här