Sökresultat
Annons-ID: 15095059

Systemingenjör till kund inom försvarsindustrin sökes!

Har du en dröm om att arbeta inom försvarsindustrin och vill bidra till ett tryggt samhälle? Då är det här chansen för dig! Vi söker dig som är utbildad ingenjör och vill arbeta med radioteknik. Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Stad: Västerås

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Till vår kund i Arboga söker vi nu efter en systemingenjör med inriktning mot radioteknik. Vår kund är verksam inom försvarsindustrin och erbjuder en utmanande och spännande vardag, där du som anställd erbjuds en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Kunden verkar inom flera olika teknikområden vilket möjliggör din utveckling i din karriär. Du kommer att vara anställd via Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund, uppdraget är långsiktigt.

Arbetet med radiotransmission är en kärna i organisationens leveranser. Det är en fördel om du har kompetens inom området sedan tidigare, men det viktigaste är att du har rätt inställning i kombination med relevant utbildning eller bakgrund. Här välkomnas du till ett projektteam med en dedikerad handledare och drivna kollegor. Tillsammans verkar ni inom flera olika teknikområden där alla delar ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Tjänsten är säkerhetsklassad vilket gör att det krävs en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.

Arbetsuppgifter

 • Du kommer att arbeta med radiotransmission. Förekommande uppgifter kan bland annat vara hantering av systemarkitektur, satellitkommunikation, produktutveckling, integration, test och verifiering.

Vi söker dig som

 • Har någon form av teknisk ingenjörsutbildning. Exempelvis civilingenjör, högskoleingenjör eller yrkeshögskola, alternativt gedigen arbetslivserfarenhet inom radioteknik
 • Kan kommunicera flytande i tal och skrift på svenska och engelska, då kommunikationen i arbetet sker på dessa språk
 • Innehar svenskt medborgarskap, ej dubbla medborgarskap, då det är ett krav för i säkerhetsklassningen

Det är meriterande om du har kunskap inom:

 • Systemarkitektur, systemutveckling, produktutveckling eller satellitkommunikation
 • Kravhantering mot kundanpassade och produktbaserade system
 • Integration, test och verifiering

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ett personlighetstest kommer att ingå i processen.

Övrig information:

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid med arbetstider förlagda dagtid
 • Placering: Arboga
 • Övrigt: Fast månadslön och möjlighet till en tillsvidareanställning via oss på Academic Work

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här